Povezane vesti
U napadu na džamiju u Nigeriji najmanje 60 mrtvih
Novi magazin 01.05.2018
iše od 60 ljudi je danas stradalo u dva samoubilačka napada u gradu Mubi na severoistoku Nigerije. Prema rečima očevidaca, eksplozije su se desile u džamiji i na pijaci. "Učestvovao sam u sahranjivanju 68 ljudi. I kad sam odlazio tela su pristizala na… »
Napadi Boko harama u Nigeriji, više od 60 mrtvih
N1 Info 01.05.2018
Više od 60 ljudi je stradalo u dva samoubilačka napada u gradu Mubi na severoistoku Nigerije. Prema rečima očevidaca, eksplozije su se desile u džamiji i na pijaci. "Učestvovao sam u sahranjivanju 68 ljudi. I kad sam odlazio tela su pristizala na… »
Deseci žrtava u samoubilačkim napadima na džamiju
Al Jazeera 01.05.2018
Najmanje 24 ljudi poginulo je, a deseci su ranjeni u dvostrukom samoubilačkom napadu na džamiju u nigerijskom gradu Mubi. Najmanje 24 ljudi poginulo je u dvostrukom samoubilačkom napadu na džamiju u nigerijskom gradu Mubi, saopštila je policija. Više od… »
Najmanje 24 mrtvih u napadu na džamiju u Nigeriji
Radio 021 01.05.2018
Najmanje 24 ljudi poginulo je u eksplozijama u džamiji i ispred ovog verskog objekta u gradu Mubi na severoistoku Nigerije, izjavio je komesar policije u državi Adamava. Rojters navodi da način na koji je izveden napad upućuje na to da je reč o činu… »
Predsednik Nigerije – prvi afrički lider kod Trampa
Danas 30.04.2018
Predsednik Nigerije Muhamadu Buhari prvi je lider jedne afričke zemlje kojeg je američki predsednik Donald Tramp dočekao u Beloj kući. Na sastanku sa Buharijem, Tramp je konstatovao da ekstremistička grupa Boko Haram predstavlja „užasan problem“ za… »
Vesti dana »
Poslaniku Mrdiću ukazana pomoć ispred Skupštine, Vučić ga pozvao da prekine štrajk
Nedeljnik pre 34 minutajoš 13 povezanih
Snažan zemljotres pogodio Japan! Izdato hitno upozorenje na cunami! Epicentar na Pacifiku, na udaru oblast Ivate! (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih
Preokret u trgovinskom ratu sa SAD: Kina povukla potez koji niko nije očekivao
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih