Povezane vesti

Napadi Boko harama u Nigeriji, više od 60 mrtvih

Napadi Boko harama u Nigeriji, više od 60 mrtvih

N1 Info 01.05.2018
Više od 60 ljudi je stradalo u dva samoubilačka napada u gradu Mubi na severoistoku Nigerije. Prema rečima očevidaca, eksplozije su se desile u džamiji i na pijaci. "Učestvovao sam u sahranjivanju 68 ljudi. I kad sam odlazio tela su pristizala na… »
U napadu na džamiju u Nigeriji najmanje 60 mrtvih

U napadu na džamiju u Nigeriji najmanje 60 mrtvih

Novi magazin 01.05.2018
iše od 60 ljudi je danas stradalo u dva samoubilačka napada u gradu Mubi na severoistoku Nigerije. Prema rečima očevidaca, eksplozije su se desile u džamiji i na pijaci. "Učestvovao sam u sahranjivanju 68 ljudi. I kad sam odlazio tela su pristizala… »
Deseci žrtava u samoubilačkim napadima na džamiju

Deseci žrtava u samoubilačkim napadima na džamiju

Al Jazeera 01.05.2018
Najmanje 24 ljudi poginulo je, a deseci su ranjeni u dvostrukom samoubilačkom napadu na džamiju u nigerijskom gradu Mubi. Najmanje 24 ljudi poginulo je u dvostrukom samoubilačkom napadu na džamiju u nigerijskom gradu Mubi, saopštila je policija… »
Najmanje 24 mrtvih u napadu na džamiju u Nigeriji

Najmanje 24 mrtvih u napadu na džamiju u Nigeriji

Radio 021 01.05.2018
Najmanje 24 ljudi poginulo je u eksplozijama u džamiji i ispred ovog verskog objekta u gradu Mubi na severoistoku Nigerije, izjavio je komesar policije u državi Adamava. Rojters navodi da način na koji je izveden napad upućuje na to da je reč o činu… »
Predsednik Nigerije – prvi afrički lider kod Trampa

Predsednik Nigerije – prvi afrički lider kod Trampa

Danas 30.04.2018
Predsednik Nigerije Muhamadu Buhari prvi je lider jedne afričke zemlje kojeg je američki predsednik Donald Tramp dočekao u Beloj kući. Na sastanku sa Buharijem, Tramp je konstatovao da ekstremistička grupa Boko Haram predstavlja „užasan problem“… »

Vesti dana »