Повезане вести
У нападу на џамију у Нигерији најмање 60 мртвих
Нови магазин 01.05.2018
ише од 60 људи је данас страдало у два самоубилачка напада у граду Муби на североистоку Нигерије. Према речима очевидаца, експлозије су се десиле у џамији и на пијаци. "Учествовао сам у сахрањивању 68 људи. И кад сам одлазио… »
Напади Боко харама у Нигерији, више од 60 мртвих
Н1 Инфо 01.05.2018
Више од 60 људи је страдало у два самоубилачка напада у граду Муби на североистоку Нигерије. Према речима очевидаца, експлозије су се десиле у џамији и на пијаци. "Учествовао сам у сахрањивању 68 људи. И кад сам одлазио тела… »
Десеци жртава у самоубилачким нападима на џамију
Ал Јазеера 01.05.2018
Најмање 24 људи погинуло је, а десеци су рањени у двоструком самоубилачком нападу на џамију у нигеријском граду Муби. Најмање 24 људи погинуло је у двоструком самоубилачком нападу на џамију у нигеријском граду Муби… »
Најмање 24 мртвих у нападу на џамију у Нигерији
Радио 021 01.05.2018
Најмање 24 људи погинуло је у експлозијама у џамији и испред овог верског објекта у граду Муби на североистоку Нигерије, изјавио је комесар полиције у држави Адамава. Ројтерс наводи да начин на који је изведен напад упућује на… »
Председник Нигерије – први афрички лидер код Трампа
Данас 30.04.2018
Председник Нигерије Мухамаду Бухари први је лидер једне афричке земље којег је амерички председник Доналд Трамп дочекао у Белој кући. На састанку са Бухаријем, Трамп је констатовао да екстремистичка група Боко Харам представља… »
Вести дана »
Метеоролози најављују олујни ветар и кишу на југу следеће недеље
Јужне вести пре 2 сатајош 22 повезане
Македонски певач Даниел Кајмакоски био отет у Београду, тражили му 20.000 евра
Вести онлине пре 21 минутајош 41 повезана
МУП упозорава грађане на нову интернет превару: Не отварајте сумњиве линкове на ВхатсАпп
Глас Зајечара пре 50 минутајош 24 повезане
Огромна заинтересованост за Вучићеву меру: Последњи дан за легализацију бесправних објеката ВИДЕО
Б92 пре 6 минутајош 23 повезане
Застрашујуће сцене на ЗОИ, Линдзи Вон доживела тежак пад у спусту
Спортске.нет пре 50 минутајош 25 повезаних