Povezane vesti
(Video) Ne pomažu mi ni pilule, ni injekcije, tata će mi pomoći: Zadrugari zabrinuti, Kija se sprema na najgore!
Kurir 01.05.2018
Kija se danas vratila u kuću, nakon noći provedene na klinici. Njoj je pozlilo nakon rasprave sa suprugom Slobodanom Radanovićem, pa je bila hospitalizovana sve dok joj nije bio bolje. Nakon što se ponovo našla na imanju nadomak Beograda, Kiji su… »
(VIDEO) KIJA SE VRATILA U ZADRUGU: Ne treba mi ništa, NISAM DOBRO!
Svet & Skandal 01.05.2018
Nakon nervnog sloma koji je doživela Kristina Kockar je bila hospitalizovana, međutim čim joj je bilo bolje ona se ipak vratila u rijaliti. Oko nje su se odmah okupili cimeri, a ona im je priznala: – Primila sam dve injekcije. Ma kako da mi bude bolje… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Hoće li propast pregovora SAD i Irana dodatno zapaliti Bliski istok?
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Putin čestitao rođendan Trampu, nazvao ga briljantnom osobom i političarem
Radio sto plus pre 2 satajoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 13 satijoš 5 povezanih
(Video) Jako nevreme čupalo žice i lomilo drveće! Oštećena vozila, ulice poplavljene! Alarmantno stanje u Novom Sadu: Policija i vatrogasci na terenu
Blic pre 24 satajoš 117 povezanih
Pet uhapšenih na Kosovu zbog ratnih zločina u Račku, sumnja da su bili u specijalnim jedinicama Srbije
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 39 povezanih