Повезане вести
За Празник рада празник за очи! Познате цице у секси издању откриле шта су све радиле да би зарадиле први џепарац! (ВИДЕО)…
Телеграф 01.05.2018
Од прања шоферки до рада у руднику... Познате даме смо за 1. мај изазвали на снимање на једном градилишту, а ево шта су оне поделиле са нама. Првомајски празник одличан је повод да познате даме изазовемо и сликамо их у издању… »
Постоје тренуци када се човеку не пева! Бојан из Лексингтон бенда први пут наступио након смрти оца, а ево како се бори са…
Телеграф 01.05.2018
- Бог има планове, ми их не знамо, ми би увек волели да је нешто можда мало другачије - каже певач. Бојан Васковић фронтмен групе "Лексингтон бенд" пролази кроз тежак животни период, јер је његов отац преминуо пред сам Васкрс… »
Прва гуза Гранда! После ових брутално секси фотки Тее Таировић само ћете зинути! (ФОТО) (ВИДЕО)
Телеграф 01.05.2018
Певачица је својевремено проглашена за најсексепилнију такмичарку Звезда Гранда. Певачица Теа Таировић од када је крочила на сцену Гранд продукције као Звезда Гранда важи за једну од најатрактивнијих такмичарки, а њена задњица… »
Вести дана »

Једна особа упуцана на дечјем игралишту у Београду на води! Ухапшен мушкарац са две пушке
Ало пре 3 сатајош 9 повезаних

Незнатна промена: Званични средњи курс данас је 117,1799 динара за евро
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

Мали: "Србија се држи добро у условима глобалних дешавања, добили смо похвале од ММФ-а"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

"Спремни смо да одговоримо": Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. Кбс да су грешком скренули
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Вучић честитао Орбану на организацији мировног састанка Трампа и Путина
Данас пре 5 сатијош 1 повезана