Повезане вести
Да ли је он стварно најздравији председник: Трамп сам диктирао здравствени извештај
Вести онлине 02.05.2018
Бившси лекар Доналда Трампа Харолд Борнстин изјавио је да му је Трамп, тада председнички кандидат 2015. диктирао извештај о свом здравственом стању, које се описује као одлично. - Он је диктирао цело писмо. Ја нисам написао тај… »
Трамп диктирао извештај о свом здрављу
Радио 021 02.05.2018
Некадашњи лични лекар Доналда Трампа Харолд Борнстин рекао је да му је Трамп, у време док је био кандидат за председника САД, "издиктирао" извештај који његово здравље представља као савршено. "Трамп је у целости диктирао тај… »
Трамп диктирао извештај о свом здрављу, каже бивши лекар
Нови магазин 02.05.2018
Некадашњи лични лекар Доналда Трампа Харолд Борнстин рекао је да му је Трамп, у време док је био кандидат за председника САД, "издиктирао" извештај који његово здравље представља као савршено. "Трамп је у целости диктирао тај… »
Лекар тврди: Трамп сам саставио извештај о свом здрављу
Н1 Инфо 02.05.2018
Био је лекар Доналда Трампа 35 година, а сада открио једну од највећих тајни председника САД
Блиц 02.05.2018
Харолд Борнштејн, бивши лекар Доналда Трампа тврди да су службеници Беле куће прошле године "упали" у његову ординацију и однели медицинску документацију председника САД пошто је медијима открио да му је годинама преписивао… »
Трампов бивши лекар: Због лекова за раст косе украдена медицинска документација
Радио 021 02.05.2018
Харолд Борнстин, бивши лекар Доналда Трампа, тврди да су службеници Беле куће прошле године "упали" у његову ординацију и однели медицинску документацију председника САД, након што је медијима открио да му је годинама преписивао… »
Како је Трампова здравствена документација пренета у Белу кућу
Политика 02.05.2018
ВАШИНГТОН - Харолд Борнстин, бивши лекар Доналда Трампа тврди да су службеници Беле куће прошле године „упали” у његову ординацију и однели медицинску документацију председника САД, након што је медијима открио да му је годинама… »
(Видео) Бивши трампов лекар жестоко оптужује: Доналд ми је диктирао да напишем да је здрав ко дрен! А онда су ми људи из Беле…
Курир 02.05.2018
ВАШИНГТОН - Харолд Борнштејн, бивши лекар Доналда Трампа тврди да су службеници Беле куће прошле године "упали" у његову ординацију и однели медицинску документацију председника САД пошто је медијима открио да му је годинама… »
Вести дана »
(Фото) Сабласне сцене из Ниша! Шта се ово дешава?! Не види се ни прст пред оком, због ове појаве сви морамо бити на екстремном опрезу
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото, видео) Возач БМВ-а одједном додао гас и закуцао се у такси. Очевици описали језиве детаље несреће у Новом Саду: "Ауто занела велика брзина"
Блиц пре 4 сатијош 5 повезаних
(Видео) "Она је прекинула однос..." Принц од Врање о везама и томе какав је када се заљуби, а шта ради када љубав није узвраћена
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Руска војска ушла у Хуљајполе у Запорошкој области, у току уличне борбе
Политика пре 3 сатајош 2 повезане