Povezane vesti

Da li je on stvarno najzdraviji predsednik: Tramp sam diktirao zdravstveni izveštaj

Da li je on stvarno najzdraviji predsednik: Tramp sam diktirao zdravstveni izveštaj

Vesti online 02.05.2018
Bivšsi lekar Donalda Trampa Harold Bornstin izjavio je da mu je Tramp, tada predsednički kandidat 2015. diktirao izveštaj o svom zdravstvenom stanju, koje se opisuje kao odlično. - On je diktirao celo pismo. Ja nisam napisao taj izveštaj - rekao je… »
Tramp diktirao izveštaj o svom zdravlju

Tramp diktirao izveštaj o svom zdravlju

Radio 021 02.05.2018
Nekadašnji lični lekar Donalda Trampa Harold Bornstin rekao je da mu je Tramp, u vreme dok je bio kandidat za predsednika SAD, "izdiktirao" izveštaj koji njegovo zdravlje predstavlja kao savršeno. "Tramp je u celosti diktirao taj izveštaj. Ja ga… »
Lekar tvrdi: Tramp sam sastavio izveštaj o svom zdravlju

Lekar tvrdi: Tramp sam sastavio izveštaj o svom zdravlju

N1 Info 02.05.2018
Nekadašnji lični lekar Donalda Trampa Harold Bornstin rekao je da mu je Tramp, u vreme dok je bio kandidat za predsednika SAD, "izdiktirao" izveštaj koji njegovo zdravlje predstavlja kao savršeno. "Tramp je u celosti diktirao taj izveštaj. Ja ga… »
Tramp diktirao izveštaj o svom zdravlju, kaže bivši lekar

Tramp diktirao izveštaj o svom zdravlju, kaže bivši lekar

Novi magazin 02.05.2018
Bio je lekar Donalda Trampa 35 godina, a sada otkrio jednu od najvećih tajni predsednika SAD

Bio je lekar Donalda Trampa 35 godina, a sada otkrio jednu od najvećih tajni predsednika SAD

Blic 02.05.2018
Harold Bornštejn, bivši lekar Donalda Trampa tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine "upali" u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD pošto je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast kose… »
Trampov bivši lekar: Zbog lekova za rast kose ukradena medicinska dokumentacija

Trampov bivši lekar: Zbog lekova za rast kose ukradena medicinska dokumentacija

Radio 021 02.05.2018
Harold Bornstin, bivši lekar Donalda Trampa, tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine "upali" u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD, nakon što je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast… »
Kako je Trampova zdravstvena dokumentacija preneta u Belu kuću

Kako je Trampova zdravstvena dokumentacija preneta u Belu kuću

Politika 02.05.2018
VAŠINGTON - Harold Bornstin, bivši lekar Donalda Trampa tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine „upali” u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD, nakon što je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao… »
(Video) Bivši trampov lekar žestoko optužuje: Donald mi je diktirao da napišem da je zdrav ko dren! A onda su mi ljudi iz…

(Video) Bivši trampov lekar žestoko optužuje: Donald mi je diktirao da napišem da je zdrav ko dren! A onda su mi ljudi iz…

Kurir 02.05.2018
VAŠINGTON - Harold Bornštejn, bivši lekar Donalda Trampa tvrdi da su službenici Bele kuće prošle godine "upali" u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD pošto je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate… »

Vesti dana »