Повезане вести
Макрон: Нисам сигуран да ли ће Трамп остати у споразуму
Глас Америке 02.05.2018
Француски предсједник Емануел Макрон поново је позвао на преговоре о свеобухватнијем нуклеарном споразуму са Ираном. Макрон је после сусрета са аустралијским премијером Малкомом Турнбулом у Сиднеју рекао да није сигуран да ли ће… »
"Не знам да ли ће се Америка повући из нуклеарног споразума"
Вести онлине 02.05.2018
Француски председник Емануел Макрон изјавио је данас да не зна да ли ће се председник САД Трумп придржавати нуклеарног споразума из 2015. године, за који већина светских политичара и стручњака сматра да је најбољи начин да се… »
Макрон искрено: Не знам да ли ће се Америка повући из нуклеарног споразума
Курир 02.05.2018
СИДНЕЈ - Француски председник Емануел Макрон изјавио је данас да не зна да ли ће се председник САД Трумп придржавати нуклеарног споразума из 2015. године, за који већина светских политичара и стручњака сматра да је најбољи… »
Макрон: Не знам да ли ће се САД повући из споразума
Блиц 02.05.2018
Француски председник Емануел Макрон изјавио је данас да не зна да ли ће се председник САД Трумп придржавати нуклеарног споразума из 2015. године, који многи на западу виде као најбољу наду да ће спречити Иран да добије нуклеарну… »
Вести дана »
Мићовић: Србија мора да предузме све како би Рафинерија почела да ради, ту нема избора
Н1 Инфо пре 1 сатјош 184 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 30 минутајош 27 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 3 сатајош 62 повезане
Телеком стипендирао студенте на Колеџу Европе, чија је ректорка данас приведена
Н1 Инфо пре 5 сатијош 53 повезане