Povezane vesti
Makron: Nisam siguran da li će Tramp ostati u sporazumu
Glas Amerike 02.05.2018
Francuski predsjednik Emanuel Makron ponovo je pozvao na pregovore o sveobuhvatnijem nuklearnom sporazumu sa Iranom. Makron je posle susreta sa australijskim premijerom Malkomom Turnbulom u Sidneju rekao da nije siguran da li će američki predsjednik… »
"Ne znam da li će se Amerika povući iz nuklearnog sporazuma"
Vesti online 02.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da ne zna da li će se predsednik SAD Trump pridržavati nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, za koji većina svetskih političara i stručnjaka smatra da je najbolji način da se Iran spreči da… »
Makron iskreno: Ne znam da li će se Amerika povući iz nuklearnog sporazuma
Kurir 02.05.2018
SIDNEJ - Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da ne zna da li će se predsednik SAD Trump pridržavati nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, za koji većina svetskih političara i stručnjaka smatra da je najbolji način da se Iran spreči… »
Makron: Ne znam da li će se SAD povući iz sporazuma
Blic 02.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da ne zna da li će se predsednik SAD Trump pridržavati nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, koji mnogi na zapadu vide kao najbolju nadu da će sprečiti Iran da dobije nuklearnu bombu. - Ne znam šta… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane