Povezane vesti

Đoković: I dalje verujem u sebe

Đoković: I dalje verujem u sebe

Politika 02.05.2018
„Sve je u dizanju forme, vratili su se Vajda i Grič. Nadam se da će brzo sve doći na svoje. Nakon Rolan Garosa sešćemo i analizirati urađeno za nove planove. Nadamo se najboljem”, rekao je Novak Đoković. Najbolji srpski teniser Novak Đoković… »
Novak: Plamen strasti prema tenisu nije utihnuo

Novak: Plamen strasti prema tenisu nije utihnuo

N1 Info 02.05.2018
Najbolji srpski teniser Novak Đoković razgovarao je sa srpskim novinarima u sredu u Beogradu i tom prilikom je otkrio da je zbog povrede lakta morao da menja svoju igru, da i dalje veruje u sebe, ali da mora da prihvati trenutnu situaciju. Izvor: N1… »
Đoković u Beogradu: I dalje gori plamen u meni!

Đoković u Beogradu: I dalje gori plamen u meni!

Mondo 02.05.2018
Bivši "Broj jedan" i u Srbiji se priprema za nastavak sezone i jasno je šta želi. Na pitanja o ishrani, "bolesti" i drugim komentarima ne odgovara ili odgovara uz osmeh. "U meni i dalje postoji plamen vatre i strasti prema tenisu". Uz ogromnu pažnju… »
Pomama za đokovićem: Novak direktno – ‘Plamen strasti nije utihnuo u meni’! Evo šta je odgovorio na pitanje o…

Pomama za đokovićem: Novak direktno – ‘Plamen strasti nije utihnuo u meni’! Evo šta je odgovorio na pitanje o…

Hot sport 02.05.2018
Prikaži sve fotografije Srpski teniski as izazvao je ogromno interesovanje kako novinara, tako i navijača. Đoković je priznao da je napravio grešku kada je odlučio da igra u Monte Karlu i Barseloni i pored povrede i kratkog perioda za oporavak od… »
Đoković: Učim lekcije i nadam se najboljem

Đoković: Učim lekcije i nadam se najboljem

Danas 02.05.2018
Srpski teniser na treningu u Beogradu Nadam se boljim rezultatima u narednih nekoliko nedelja, izjavio je Novak Đoković novinarima u sportskom centru Novak u Beogradu. Đoković je izjavio da sa svojim timom u koji se vratili Marijan Vajda i Fil Grič… »

Vesti dana »