Povezane vesti
Folira se da joj je teško zbog očeve smrti! Sloba nakon Luninog razgovora sa Anabelom izgovorio najstrašniju stvar o Kiji…
Telegraf 02.05.2018
- Neka, ja sam ispao čovek. I ispašću uvek - rekao je Sloba Žutom. Nakon Luninog razgovora sa Anabelom, Sloba Radanović pričao je u dvorištu sa Radosavom Stefanovićem Žutim. Njih dvoje pričali su i o Kiji, a onda je pevač otvorio dušu i rekao je nešto o… »
Kija je u jako lošem psihičkom stanju, spremna je na sve: Anabela popričala sa Lunom, a onda je pomenula Slobu (video)
Telegraf 02.05.2018
- Ovo sada je tvoja borba da ostaneš gore - poručila je Anabela Luni. Luna Đogani čula se sa svojom mamom Anabelom Atijas. Pevačica je rekla svojoj ćerki da jedva čeka da je vidi. - Slušaj me dobro, znaš šta je 28 dana? Znaš ko te čeka - rekla je Anabela… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 41 povezana

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih