Povezane vesti
(Video) Šokantno, zorica se potpuno otvorila: Ja jesam uništila Gocu, ali je nisam ubila! Ovo je bio okidač za smrt gastozove…
Kurir 02.05.2018
Tokom emisije "Upoznajte Parove", došlo je do nove velike svađe između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza. Tada su izneti krajnje neverovatni detalji iz njihove veze. Naime, Zorici je postavljeno pitanje da li je ona poslala Goci, pokojnoj… »
Mama izvini, ali ipak ću na Parograf: Zorica Dukić spremna da otkrije sve - Gastozu neće biti dobro!
Kurir 02.05.2018
Iako isprva nije želela da ode na poligraf, Zorica Dukić je promenila mišljenje i odlučila da ipak ode na "Parograf" u ponedeljak. "Definitivno ipak idem na 'Parograf'. Izvinjavam se mojom mami, moralo je da dođe do ovoga", izjavila je Zorica. Naime… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Radio sto plus pre 27 minutajoš 28 povezanih
Predsednici odbora predložili poslanicima da usvoje zakone koji su na dnevnom redu
Euronews pre 26 minutajoš 63 povezane
Novosađanin pred policajcima odbacio paketić marihuane i vagicu, a potom mu u stanu našli ostatak narkotika
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane