Povezane vesti

Jirgen klop: Moji igrači su ludaci!

Jirgen klop: Moji igrači su ludaci!

Hot sport 03.05.2018
Menadžer Liverpula je u svom stilu prokomentarisao prolaz u finale Lige šampiona i pored poraza od Rome u revanšu u Italiji. ‘Vučica’ je slavila sa 4:2 u Rimu, ali je ipak eliminisana zbog ubedljivijeg poraza od 5:2 na ‘Enfildu’ i Liverpul je… »
"Sudija Skomina priznao da je pogrešio"

"Sudija Skomina priznao da je pogrešio"

Mondo 03.05.2018
Italijanski novinar Tankredi Palmeri tvrdi da je slovenački arbitar odmah posle meča Roma - Liverpul uvideo da je doneo pogrešne odluke. Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino Liverpul ide u finale Lige šampiona, a Roma posle Pirove pobede od 4:2 u Rimu… »
Palota: Biće smejurija ako sada ne uvedu VAR u LŠ

Palota: Biće smejurija ako sada ne uvedu VAR u LŠ

N1 Info 03.05.2018
Predsednik Rome Džejms Palota bio je nezadovoljan suđenjem posle revanš meča polufinala Lige šampiona u kojem je Vučica savladala Liverpul sa 4:2, ali je ipak ostala bez finala, jer je u prvom susretu izgubila 5:2. Roma je u revanšu bila bolji… »
Klop: Imali smo sreće, moraćemo da igramo mnogo bolje

Klop: Imali smo sreće, moraćemo da igramo mnogo bolje

Večernje novosti 03.05.2018
Zaslužili smo plasman u finale 100 odsto. Ne prolazite bez sreće. Bila nam je potrebna kao i Realu dan ranije. Tako je kako je. Momci su to zaslužili - tvrdi strateg Liverpula. Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa imala… »
Roma brutalno pokradena: Hoćemo var!

Roma brutalno pokradena: Hoćemo var!

Mondo 03.05.2018
Predsednik Rome Džejms Palota i sportski direktor Monći poručili su da su oštećeni protiv Liverpula i pozvali čelnike evropskog fudbala da uvedu video-tehnologiju u Ligu šampiona. Foto: MONDO/gif Roma nije uspela da nadoknadi poraz iz Liverpula… »
‘Italijani, pogledajte šta vam rade’: Iz Rome pucaju od besa nakon krađe protiv Liverpula!

‘Italijani, pogledajte šta vam rade’: Iz Rome pucaju od besa nakon krađe protiv Liverpula!

Hot sport 03.05.2018
‘Ja sam Španac, ali Italijani bi morali da podignu glas, ovo nije slučajno’, poruka je sportskog direktora Rome Monćija. Ramon Rodrigez Vedeho poznatiji kao Monći, inače je Španac, ali je prvi podigao glas u odbranu italijanskog fudbala od, kako… »
"Italijani ustanite, vidite šta vam rade u Ligi šampiona"!

"Italijani ustanite, vidite šta vam rade u Ligi šampiona"!

Sportske.net 03.05.2018
Ovo je bila poruka razočaranog direktora Rome Monćija, nakon eliminacije protiv Livepula. U Romi tuga, dobili su sa 4:2, prednost Liverpula iz prvog meča je bila prevelika, ali opet, kao i u većini utakmica u poslednje vreme u Ligi šampiona suđenje… »

Vesti dana »