Повезане вести

Полемика о амандманима и времену за расправу

Полемика о амандманима и времену за расправу

РТС 03.05.2018
Скупштина Србије расправља о 1.600 амандмана на пакет војнобезбедносних закона, од којих је Влада прихватила четири. Српска напредна странка поднела је 360 амандмана, што је био разлог за оштру полемику о томе да ли власт на тај… »
У Новом дану о законима у области одбране

У Новом дану о законима у области одбране

Н1 Инфо 03.05.2018
О сету закона из области одбране у Новом дану говоре народне посланице Стефана Миладиновић из Социјалистичке партије Србије и Ана Стевановић из Доста је било. Штампу листамо са новинарком НИН-а Весном Малишић. Скупштина Србије… »
Вулин: Није аргумент да је неки закон лош зато што сам ја министар одбране

Вулин: Није аргумент да је неки закон лош зато што сам ја министар одбране

Блиц 03.05.2018
Министар одбране Александар Вулин је, говорећи на седници Скупштине Србије на којој се расправља о амандманима на Предлог закона о војном образовању, казао да што се тиче предлога да се имену тог закона дода "и васпитање"… »
Посланици о реконструкцији Владе, Косову, слободи медија...

Посланици о реконструкцији Владе, Косову, слободи медија...

РТВ 03.05.2018
БЕОГРАД - Четврта седница Првог заседања Народне скупштине у 2018. години настављена је данас, а првих сат времена посланици су постављали питања министрима у Влади Србије. Шеф посланичке групе Српске радикалне странке… »
Шешељ: Вујовић има фирме и тајне послове у Украјини

Шешељ: Вујовић има фирме и тајне послове у Украјини

Данас 03.05.2018
Посланици на почетку заседања у Скупштини Србије постављали питања Шеф посланичке групе Српске радикалне странке Војислав Шешељ питао је данас у републичком парламенту, у делу седнице посвећене посланичким пиутањима … »
Радно и у скупштини после празника: Данас расправа о амандманима на Предлог закона о војном образовању

Радно и у скупштини после празника: Данас расправа о амандманима на Предлог закона о војном образовању

Курир 03.05.2018
БЕОГРАД - Скупштина Србије наставила је данас четврту седницу Првог редовног заседања у 2018. години на којој ће расправљати о амандманима на Предлог закона о војном образовању. Посланици су на тај Предлог закона поднели… »
На предлог закона о војном образовању поднето 653 амандмана

На предлог закона о војном образовању поднето 653 амандмана

Радио 021 03.05.2018
Скупштина Србије наставила је данас четврту седницу Првог редовног заседања у 2018. години, на којој ће расправљати о амандманима на Предлог закона о војном образовању. Посланици су на тај Предлог закона поднели укупно 653… »
Посланици одлучују о Војсци Србије: На дневном реду образовање, наоружање и учешће у операцијама

Посланици одлучују о Војсци Србије: На дневном реду образовање, наоружање и учешће у операцијама

Телеграф 03.05.2018
Посланици расправљају о сету закона из области одбране. Скупштина Србије наставила је данас четврту седницу Првог редовног заседања у 2018. години на којој ће расправљати о амандманима на Предлог закона о војном образовању… »

Вести дана »