Povezane vesti
Terzić najavio: Dovodimo špica i ‘desetku’ umesto Boaćija i Kange, probićemo limite zbog njih!
Hot sport 03.05.2018
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da on i njegovi saradnici uveliko rade na formiranju tima za napad na Ligu šampiona. Nakon osvajanja šampionske titule slede kvalifikacije za Ligu šampiona, a za taj cilj Zvezdi će biti… »
Terzić: Dovodimo dva top stranca, Miloje da ostane dokle god sam ja u Zvezdi...
Mozzart sport 03.05.2018
Kada sam došao pre četiri godine svi su hteli da što pre pobegnu iz kluba. Sada bi svi rado ostali. Niko čak ne dolazi da pita imamo li ponuda... Dominantno i vrlo sigurno, titula je vraćena na Marakanu, pa čelnici Crvene zvezde sada mogu da se… »
Terzić: Probićemo limit za dva top stranca, dolaze igrači na pozicijama Kange i Boaćija!
Sportski žurnal 03.05.2018
Stop odlascima, kreće lov na pojačanja, Crvena zvezda će biti kvalitetnija u kvalifikacijama za Ligu šampiona nego u prolećnom delu prvenstva! Zvezdan Terzić ima jasnu viziju šta je potrebno da se uradi kako bi ulazak u grupnu fazu UEFA takmičenja… »
Terzić: Tražimo nove Boaćija i Kangu
Mondo 03.05.2018
Generalni direktor Crvene zvezde za "Sportski žurnal" je izneo smernice delovanja u letnjem prelaznom roku. Na spisku želja i Filip Đorđević. Zvezdan Terzić najavio je da će Crvena zvezda do početka kvalifikacija za Ligu šampiona dovesti "tri do… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana