Povezane vesti
Ona je psiho! Posle mamine priče, Luna rekla Slobi da se plaši Kije! (VIDEO)
Telegraf 03.05.2018
Luna je sa mamom razgovarala tokom prethodnog dana, a Anabela je nazvala Kiju "neuračunljivom" Nakon Luninog razgovora sa Anabelom Atijas, u kojem joj je majka rekla "da je Kija neuračunljiva", Đoganijeva je rekla Slobi kako se plaši Kristine. Okupljanje… »
Lunu pitali zašto je Kiji uzela muža, a posle njenog odgovora svi zadrugari su zanemeli (video)
Telegraf 03.05.2018
- Kada te je Slobodan ponudio pljeskavicom koju je Kristina podelila sa njim rekla si da od nje nikada ne bi uzela ništa. Pa zašto joj uze muža? - bilo je pitanje obožavatelja "Zadruge" koju je pročitala voditeljka Katarina. Zadrugari su odgovarali na… »
Sa tobom i Lunom ću se pozabaviti kad se završi sahrana mom ocu! Kija i Sloba se žestoko posvađali, umešali se i ostali…
Telegraf 03.05.2018
- Ja neću sada da upadam u nikakve svađe, i te kako imam šta da kažem. Rekla sam pozabaviću se sa tobom kada se završi sahrana mog oca, kao i sa tobom - rekla je Kija. Kija Kockar je prošle noći bila pošteđena pitanja gledalaca, zbog toga što će se… »
Vesti dana »

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih