Povezane vesti

Ona je psiho! Posle mamine priče, Luna rekla Slobi da se plaši Kije! (VIDEO)

Ona je psiho! Posle mamine priče, Luna rekla Slobi da se plaši Kije! (VIDEO)

Telegraf 03.05.2018
Luna je sa mamom razgovarala tokom prethodnog dana, a Anabela je nazvala Kiju "neuračunljivom" Nakon Luninog razgovora sa Anabelom Atijas, u kojem joj je majka rekla "da je Kija neuračunljiva", Đoganijeva je rekla Slobi kako se plaši Kristine. Okupljanje… »
Lunu pitali zašto je Kiji uzela muža, a posle njenog odgovora svi zadrugari su zanemeli (video)

Lunu pitali zašto je Kiji uzela muža, a posle njenog odgovora svi zadrugari su zanemeli (video)

Telegraf 03.05.2018
- Kada te je Slobodan ponudio pljeskavicom koju je Kristina podelila sa njim rekla si da od nje nikada ne bi uzela ništa. Pa zašto joj uze muža? - bilo je pitanje obožavatelja "Zadruge" koju je pročitala voditeljka Katarina. Zadrugari su odgovarali na… »
Sa tobom i Lunom ću se pozabaviti kad se završi sahrana mom ocu! Kija i Sloba se žestoko posvađali, umešali se i ostali…

Sa tobom i Lunom ću se pozabaviti kad se završi sahrana mom ocu! Kija i Sloba se žestoko posvađali, umešali se i ostali…

Telegraf 03.05.2018
- Ja neću sada da upadam u nikakve svađe, i te kako imam šta da kažem. Rekla sam pozabaviću se sa tobom kada se završi sahrana mog oca, kao i sa tobom - rekla je Kija. Kija Kockar je prošle noći bila pošteđena pitanja gledalaca, zbog toga što će se… »

Vesti dana »