Повезане вести

Дачић одговорио хрватском премијеру: Пленковићу, извини, не знам "Лили Марлен"!

Дачић одговорио хрватском премијеру: Пленковићу, извини, не знам "Лили Марлен"!

Вечерње новости 03.05.2018
Ивица Дачић одговорио председнику хрватске владе на опаску да је шеф српске дипломатије неуспешни певач шлагера. ИЗВИНИ Пленковићу, не знам да певам "Лили Марлен" или Томпсонов "За дом спремни". Хрватима би боље било да су се… »
Дачић: Извини Пленковићу, не знам да певам „Лили Марлен“

Дачић: Извини Пленковићу, не знам да певам „Лили Марлен“

Данас 03.05.2018
Српски министар спољних послова Ивица Дачић извинио се „анемичном“ хрватском премијеру Андреју Пленковићу зато што не зна да певати „Лили Марлен“,исонерп агенција Хина. „Извини Пленковићу, не знам да певам Лили Марлен или… »
Дачић: Извини Пленковићу, не знам да певам "Лили Марлен"

Дачић: Извини Пленковићу, не знам да певам "Лили Марлен"

Н1 Инфо 03.05.2018
Српски министар спољних послова Ивица Дачић извинио се "анемичном" хрватском премијеру Андреју Пленковићу зато што не зна да певати "Лили Марлен". "Извини Пленковићу, не знам да певам Лили Марлен или Томпсонов 'За дом спремни'… »
Дачић одговорио на прозивку: Извини, Пленковићу, не знам да певам Лили Марлен или За дом спремни!

Дачић одговорио на прозивку: Извини, Пленковићу, не знам да певам Лили Марлен или За дом спремни!

Курир 03.05.2018
Шеф српске дипломатије, Ивица Дачић, поручио је данас хрватском колеги Андреју Пленковићу да више неће реаговати на његове речи осим, како је навео, ако не изјави да су хрватске сатније ослободиле Берлин заједно са Црвеном… »
Пленковић: Нема повлачења хрватског велепосланика из Србије

Пленковић: Нема повлачења хрватског велепосланика из Србије

Слободна Европа 03.05.2018
Премијер Хрватске и предсједник ХДЗ-а Андреј Пленковић рекао је у сриједу навечер да је Хрватска одговорна држава која жели отворити нове странице сурадње са свим сусједним земљама, одлучно одбацивши "негативну и скандалозну… »

Вести дана »