Повезане вести
Гејтс ћерки за диплому: Ранч с коњима за 16 милиона долара
Дневник 03.05.2018
ВАШИНГТОН: Амерички милијардер и основач „Мајкрософта“ Бил Гејтс купио је својој ћерци Џенифер имање у вредности од 15,82 милиона долара, како би јој помогао у будућој јахачкој каријери. Како наводи Њујорк пост, Гејтс је ранч… »
Гејтсу ћерка дипломирала, добила поклон од 16 милиона долара
РТС 03.05.2018
Ћерка америчког милијардера Била Гејтса ускоро ће дипломирати на престижном америчком Универзитету „Станфорд“, а он јој је за диплому купио поклон вредан 16 милиона долара – ранч на коме ће његова кћерка Џенифер тренирати… »
Бил Гејтс ћерки за дипломирање купио поклон од 16 милиона долара
Радио 021 03.05.2018
Ћерка америчког милијардера Била Гејтса ускоро ће дипломирати на престижном америчком универзитету Стенфорд, а он јој је за диплому купио поклон вредан 16 милиона долара - ранч на коме ће тренирати јахање. Џенифер Гејтс планира… »
Бил Гејтс купио ћерки за диплому поклон од 16 милиона долара
Н1 Инфо 03.05.2018
Ћерка америчког милијардера Била Гејтса ускоро ће дипломирати на престижном америчком универзитету Стенфорд, а он јој је за диплому купио поклон вредан 16 милиона долара - ранч на коме ће тренирати јахање. Џенифер Гејтс планира… »
Вести дана »
"Викао сам на ТВ, чува ме онај одозго": Јокић открио урнебесан разлог брзог опоравка!
Вечерње новости пре 52 минутајош 43 повезане
Време данас: Претежно облачно, местимично са падавинама, највише до 9 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 16 повезаних
Апостоловић: Циљ Оперативног тима је да максимално убрзамо испуњавање обавеза ка Европској унији
Еуроневс пре 1 сатјош 9 повезаних
Надал није гледао Новакову победу, али има поруку: Играо бих и ја и даље да нисам повређен!
Хот спорт пре 42 минутајош 16 повезаних