Повезане вести

Дачић 'анемичном' Пленковићу: Извини, не знам пјевати Лили Марлеен

Дачић 'анемичном' Пленковићу: Извини, не знам пјевати Лили Марлеен

Ал Јазеера 03.05.2018
Андреј Пленковић алудирао на Ивицу Дачића као неуспјешног шлагер пјевача, Дачић се саркастично испричао. Србијански министар вањских послова Ивица Дачић испричао се у четвртак "анемичном" хрватском премијеру Андреју Пленковићу… »
Дачић одбрусио Пленковићу: Извини, не знам да певам "Лили Марлен" или Томпсонов "За дом спремни"

Дачић одбрусио Пленковићу: Извини, не знам да певам "Лили Марлен" или Томпсонов "За дом спремни"

Телеграф 03.05.2018
Дачић је констатовао како његов хрватски колега свакодневно напада Србију како би побољшао рејтинг. Шеф српске дипломатије, Ивица Дачић, поручио је данас хрватском колеги Андреју Пленковићу да више неће реаговати на његове… »
Дачић жестоко одбрусио Хрватима: Извини Пленковићу, не знам да певам Лили Марлен

Дачић жестоко одбрусио Хрватима: Извини Пленковићу, не знам да певам Лили Марлен

Србија данас 03.05.2018
Дачић Пленковића поново подсећа и да су Срби у Хрватској морали да носе плаве траке, где су били чак и концентрациони логори за децу, што нигде у Европи није постојало. Шеф српске дипломатије, Ивица Дачић, поручио је данас… »

Вести дана »