Povezane vesti
(VIDEO) Sahranjen Kijin otac uz pesmu A sad adio… Kija se GUŠILA U SUZAMA!
Svet & Skandal 03.05.2018
Miloš Kockar, Kijin otac, sahranjen je uz pesmu A sad adio… Njegova ćerka jedinica gušila se u suzama dok su spuštali kovčeg. Sahranjen Kijin otac uz pesmu A sad adio… Kija SKRHANA BOLOM A post shared by SVET (@svet_rs) on May 3, 2018 at 4:42am PDT Kija… »
Kija održala govor na sahrani Kad su tamburaši zasvirali „a sad adio“, potpuno se slomila! (video)
Večernje novosti 03.05.2018
Otac Kristine Kockar sahranjen je danas u Zrenjaninu, gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i članova proodice. Otac Kristine Kockar sahranjen je danas u Zrenjaninu, gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i članova proodice. Sve oči bile… »
(VIDEO) POTRESNO! Kija u suzama čita oproštajni govor: Tata, izvini! Nisam te zvala na moje venčanje jer sam se bojala da ćeš…
Svet & Skandal 03.05.2018
Kija Kockar pročitala je oproštajni govor svom ocu na sahrani u Zrenjaninu. Pogledajte: Kija Kockar čita oproštajni govor na očevoj sahrani! Svi u suzama! video: @tamaradmatic A post shared by SVET (@svet_rs) on May 3, 2018 at 4:38am PDT… »
Vesti dana »
Srbija uskoro rešava pitanje NIS-a jednom zasvagda! Vučić iz Abu Dabija: Znam ko će biti partner
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Opozicija kritikuje zakonske predloge poslanika Mrdića, koalicioni partneri SNS ih podržavaju
Nedeljnik pre 12 minutajoš 60 povezanih
Brnabićeva: Poseta poslanika EP nije preterano bitna, važne su posete koje se najave
RTV pre 3 satajoš 15 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 37 minutajoš 4 povezane
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 56 minutajoš 46 povezanih