Povezane vesti

(VIDEO) Sahranjen Kijin otac uz pesmu A sad adio… Kija se GUŠILA U SUZAMA!

(VIDEO) Sahranjen Kijin otac uz pesmu A sad adio… Kija se GUŠILA U SUZAMA!

Svet & Skandal 03.05.2018
Miloš Kockar, Kijin otac, sahranjen je uz pesmu A sad adio… Njegova ćerka jedinica gušila se u suzama dok su spuštali kovčeg. Sahranjen Kijin otac uz pesmu A sad adio… Kija SKRHANA BOLOM A post shared by SVET (@svet_rs) on May 3, 2018 at 4:42am… »
Kija održala govor na sahrani Kad su tamburaši zasvirali „a sad adio“, potpuno se slomila! (video)

Kija održala govor na sahrani Kad su tamburaši zasvirali „a sad adio“, potpuno se slomila! (video)

Večernje novosti 03.05.2018
Otac Kristine Kockar sahranjen je danas u Zrenjaninu, gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i članova proodice. Otac Kristine Kockar sahranjen je danas u Zrenjaninu, gde se okupio veliki broj njegovih prijatelja i članova proodice. Sve oči bile… »
(VIDEO) POTRESNO! Kija u suzama čita oproštajni govor: Tata, izvini! Nisam te zvala na moje venčanje jer sam se bojala da…

(VIDEO) POTRESNO! Kija u suzama čita oproštajni govor: Tata, izvini! Nisam te zvala na moje venčanje jer sam se bojala da…

Svet & Skandal 03.05.2018
Kija Kockar pročitala je oproštajni govor svom ocu na sahrani u Zrenjaninu. Pogledajte: Kija Kockar čita oproštajni govor na očevoj sahrani! Svi u suzama! video: @tamaradmatic A post shared by SVET (@svet_rs) on May 3, 2018 at 4:38am PDT… »

Vesti dana »