Повезане вести

Исповест мајке силованог дечака из Књажевца: Његов отац нас је тукао, нисам била ни жена ни мајка, него животиња која трпи!…

Исповест мајке силованог дечака из Књажевца: Његов отац нас је тукао, нисам била ни жена ни мајка, него животиња која трпи!…

Пресс 04.05.2018
Ја сам сина купала највише око десет минута. Међутим, када је он улазио у купатило са оцем, њих двојица су се у њему задржавала и по више од пола сата. Сумњала сам да се нешто дешава, али нисам могла ништа да докажем… »
Исповест силованог дечака: Отац би ме увео у купатило и закључао врата, нисам више могао и решио сам да се убијем

Исповест силованог дечака: Отац би ме увео у купатило и закључао врата, нисам више могао и решио сам да се убијем

Блиц 04.05.2018
"Отац би ме уводио у купатило и закључавао врата за собом. Натерао би ме да се скинем, а онда би ми на главу ставио толико шампона да би ми пена ушла у очи, уста и уши. Онда би ме окретао и силовао би ме". Овако за "Блиц" прича… »
Исповест дечака којег је годинама силовао отац: Хтео сам да се убијем, нисам могао да трпим

Исповест дечака којег је годинама силовао отац: Хтео сам да се убијем, нисам могао да трпим

Вечерње новости 04.05.2018
Исповест дечака (13) из Књажевца, чији је отац ухапшен због сумње да га је годинама силовао. Први пут ме напао док сам се купао. Претио ми батинама. ОТАЦ ме је први пут силовао 2015. године, у купатилу наше породичне куће, када… »

Вести дана »

Данас хладније, поподне разведравање

Данас хладније, поподне разведравање

Шабачке новости пре 3 сатајош 17 повезаних
ПИО: Пензионери пријавите се за пакете солидарне помоћи

ПИО: Пензионери пријавите се за пакете солидарне помоћи

Бујановачке пре 36 минутајош 13 повезаних
Хладно и облачно широм Србије

Хладно и облачно широм Србије

Вести онлине пре 21 минутајош 11 повезаних