Povezane vesti

Ispovest majke silovanog dečaka iz Knjaževca: Njegov otac nas je tukao, nisam bila ni žena ni majka, nego životinja koja…

Ispovest majke silovanog dečaka iz Knjaževca: Njegov otac nas je tukao, nisam bila ni žena ni majka, nego životinja koja…

Press 04.05.2018
Ja sam sina kupala najviše oko deset minuta. Međutim, kada je on ulazio u kupatilo sa ocem, njih dvojica su se u njemu zadržavala i po više od pola sata. Sumnjala sam da se nešto dešava, ali nisam mogla ništa da dokažem. Posumnjala sam, najpre… »
Ispovest silovanog dečaka: Otac bi me uveo u kupatilo i zaključao vrata, nisam više mogao i rešio sam da se ubijem

Ispovest silovanog dečaka: Otac bi me uveo u kupatilo i zaključao vrata, nisam više mogao i rešio sam da se ubijem

Blic 04.05.2018
"Otac bi me uvodio u kupatilo i zaključavao vrata za sobom. Naterao bi me da se skinem, a onda bi mi na glavu stavio toliko šampona da bi mi pena ušla u oči, usta i uši. Onda bi me okretao i silovao bi me". Ovako za "Blic" priča nesrećni dečak iz… »
Ispovest dečaka kojeg je godinama silovao otac: Hteo sam da se ubijem, nisam mogao da trpim

Ispovest dečaka kojeg je godinama silovao otac: Hteo sam da se ubijem, nisam mogao da trpim

Večernje novosti 04.05.2018
Ispovest dečaka (13) iz Knjaževca, čiji je otac uhapšen zbog sumnje da ga je godinama silovao. Prvi put me napao dok sam se kupao. Pretio mi batinama. OTAC me je prvi put silovao 2015. godine, u kupatilu naše porodične kuće, kada sam bio u petom… »

Vesti dana »