Povezane vesti

Liberman odbacio Abasovo izvinjenje

Liberman odbacio Abasovo izvinjenje

Vesti online 04.05.2018
Izraelski ministar odbrane Avigdor Liberman odbacio je danas izvinjenje palestinskog predsednika Mahmuda Abasa zbog izjave kojom je sugerisao da je istorijski progon evropskih Jevreja bio izazvan njihovim ponašanjem. Abas je rekao da mu nije bila namera… »
Abbas se izvinio zbog svojih komentara o Jevrejima

Abbas se izvinio zbog svojih komentara o Jevrejima

Al Jazeera 04.05.2018
Palestinski predsjednik u saopćenju je osudio antisemitizam i prozvao holokaust 'najgnusnijim zločinom u historiji'. Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas u petak se izvinio nakon kritika zbog antisemitizma u govoru kojim je sugerisao da je historijski… »
Abasovo izvinjenje Liberman ne prihvata

Abasovo izvinjenje Liberman ne prihvata

Politika 04.05.2018
JERUSALIM - Palestinski predsednik Mahmud Abas uputio je izvinjenje pošto je kritikovan za antisemitizam zbog toga što je nedavno u govoru sugerisao da je istorijski progon evropskih Jevreja bio izazvan njihovim ponašanjem. Abas, koji je rano jutros… »
Abas se izvinio jevrejskom narodu za uvredljive izjave

Abas se izvinio jevrejskom narodu za uvredljive izjave

Novi magazin 04.05.2018
Palestinski predsednik Mahmud Abas izvinio se danas za svoje izjave od prošle nedelje koje su označene kao antisemitske. "Ako su ljudi uvređeni zbog mojih izjava, posebno narod jevrejske vere, ja im se izvinjavam. Želeo bih da uverim svakog da moja… »
Abas se izvinio zbog vređanja Jevreja

Abas se izvinio zbog vređanja Jevreja

Blic 04.05.2018
Palestinski lider Mahmud Abas izvinio se zbog svoje izjave o Jevrejima u kojoj je rekao da razlog istorijskog progona evropskih Jevreja leži u njihovom ponašanju, a ne religiji. On je ponovo osudio je Holokaust nazvavši ga "najgorim zločinom u… »

Vesti dana »