Povezane vesti

Đukić: Izvršio bih samoubistvo da sam čitao medije

Đukić: Izvršio bih samoubistvo da sam čitao medije

N1 Info 04.05.2018
Trener Partizana Miroslav Đukić govorio je na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Napretka u plej-ofu Superlige Srbije, a iako su crno-beli ostali bez šanse za titulu šef struke tima iz Humske je bio raspoložen za razgovor. Crno-beli u subotu… »
Đukić: Danas je plus biti glup! Za pet minuta ću se dogovoriti sa Partizanom

Đukić: Danas je plus biti glup! Za pet minuta ću se dogovoriti sa Partizanom

Mozzart sport 04.05.2018
Trener crno-belih kaže da bi izvršio samoubistvo da čita medije. Sigurno još tri utakmice u prvenstvu i najmanje jedna, možda i dve, u Kupu Srbije, pa po svoj prilici - razlaz. Da uprava Partizana razmišlja o nasledniku Miroslava Đukića odavno je… »
Miroslav Đukić: Da sam čitao medije, do sada bih se već triput ubio – danas je plus biti glup!

Miroslav Đukić: Da sam čitao medije, do sada bih se već triput ubio – danas je plus biti glup!

Hot sport 04.05.2018
Crno-beli nisu uspeli da odbrane titulu šampiona Srbije ove sezone. Miroslav Đukić nije uspeo da ponovi ono što je učinio Marko Nikolić, te vrlo verovatno sledi rastanak. Međutim, pre toga crno-bele čeka još tri meča u Superligi i najmanje jedan… »
Da li će Partizan pobediti Napredak ove sezone?

Da li će Partizan pobediti Napredak ove sezone?

Mondo 04.05.2018
Pred meč sa Napretkom, Partizan u kadrovskim problemima. Đukić poručuje igračima da uvek imaju i moraju da nađu motiv. O komentarima da treba da se igra pošteno do kraja: "Nama to ne treba da govore". Foto: MN Press Detalj sa meča odigranog u… »
Đuka: "Da čitam novine, do sada bih se bar tri puta ubio"

Đuka: "Da čitam novine, do sada bih se bar tri puta ubio"

Sportske.net 04.05.2018
Trenera Partizana ne dotiču priče o smeni. Partizan je prošlog vikenda definitivno ostao bez titule pobedom Crvene zvezde, ali su crno-beli izgubili od Vojvodine i tako dodatno pokvarili raspoloženje u crno-beloj javnosti. Miroslav Đukić je pred… »
Jugonostalgičar Đuka o motivima do kraja sezone, Jankoviću i bivšoj Jugoslaviji

Jugonostalgičar Đuka o motivima do kraja sezone, Jankoviću i bivšoj Jugoslaviji

Sportske.net 04.05.2018
Partizan u ligi rezultatski nema za šta da igra, ali trener kaže da motiv postoji. Partizan u poslednja tri prvenstvena kola nema takmičarski motiv, jer ne može do titule, ali Miroslav Đukić kaže da crno-beli uvek imaju motiva, kao i da je Napredak… »
Đukić: Lepo je u ovo vreme biti glup

Đukić: Lepo je u ovo vreme biti glup

Mondo 04.05.2018
Miroslav Đukić kaže da nema nikakav problem sa Partizanom, niti Partizan sa njim. "Da sam čitao medije, ubio bih se tri puta, najmanje. Nisam na društvenim mrežama, to mi je plus", kaže u šaljivom tonu trener crno-belih. O Titu, Jugi... Miroslav… »

Vesti dana »