Повезане вести

Ђукић: Извршио бих самоубиство да сам читао медије

Ђукић: Извршио бих самоубиство да сам читао медије

Н1 Инфо 04.05.2018
Тренер Партизана Мирослав Ђукић говорио је на конференцији за медије пред утакмицу против Напретка у плеј-офу Суперлиге Србије, а иако су црно-бели остали без шансе за титулу шеф струке тима из Хумске је био расположен за… »
Мирослав Ђукић: Да сам читао медије, до сада бих се већ трипут убио – данас је плус бити глуп!

Мирослав Ђукић: Да сам читао медије, до сада бих се већ трипут убио – данас је плус бити глуп!

Хот спорт 04.05.2018
Црно-бели нису успели да одбране титулу шампиона Србије ове сезоне. Мирослав Ђукић није успео да понови оно што је учинио Марко Николић, те врло вероватно следи растанак. Међутим, пре тога црно-беле чека још три меча у Суперлиги… »
Ђукић: Данас је плус бити глуп! За пет минута ћу се договорити са Партизаном

Ђукић: Данас је плус бити глуп! За пет минута ћу се договорити са Партизаном

Моззарт спорт 04.05.2018
Тренер црно-белих каже да би извршио самоубиство да чита медије. Сигурно још три утакмице у првенству и најмање једна, можда и две, у Купу Србије, па по свој прилици - разлаз. Да управа Партизана размишља о наследнику Мирослава… »
Да ли ће Партизан победити Напредак ове сезоне?

Да ли ће Партизан победити Напредак ове сезоне?

Мондо 04.05.2018
Пред меч са Напретком, Партизан у кадровским проблемима. Ђукић поручује играчима да увек имају и морају да нађу мотив. О коментарима да треба да се игра поштено до краја: "Нама то не треба да говоре". Фото: МН Пресс Детаљ са… »
Југоносталгичар Ђука о мотивима до краја сезоне, Јанковићу и бившој Југославији

Југоносталгичар Ђука о мотивима до краја сезоне, Јанковићу и бившој Југославији

Спортске.нет 04.05.2018
Партизан у лиги резултатски нема за шта да игра, али тренер каже да мотив постоји. Партизан у последња три првенствена кола нема такмичарски мотив, јер не може до титуле, али Мирослав Ђукић каже да црно-бели увек имају мотива… »
Ђука: "Да читам новине, до сада бих се бар три пута убио"

Ђука: "Да читам новине, до сада бих се бар три пута убио"

Спортске.нет 04.05.2018
Тренера Партизана не дотичу приче о смени. Партизан је прошлог викенда дефинитивно остао без титуле победом Црвене звезде, али су црно-бели изгубили од Војводине и тако додатно покварили расположење у црно-белој јавности… »
Ђукић: Лепо је у ово време бити глуп

Ђукић: Лепо је у ово време бити глуп

Мондо 04.05.2018
Мирослав Ђукић каже да нема никакав проблем са Партизаном, нити Партизан са њим. "Да сам читао медије, убио бих се три пута, најмање. Нисам на друштвеним мрежама, то ми је плус", каже у шаљивом тону тренер црно-белих. О Титу… »

Вести дана »