Povezane vesti
Otvoren Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića
N1 Info 05.05.2018
U Jugoslovenskoj kinoteci otvoren je Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića. Publika će moći da zaviri u deo ostavštine iz bogate karijere najvoljenijeg glumačkog para. Izvor: N1 Oni su zaveštali svoje nagrade, diplome, kao i neke predmete, među kojima… »
(Kurir TV) gde bih ja bila bez vas: Emotivni govor Milene Dravić pri otvaranju Legata u Jugoslovenskoj kinoteci!
Kurir 05.05.2018
U Jugoslovenskoj kinoteci svečano je otvoren Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića u kome će se čuvati njihova profesionalna priznanja, nagrade, lični predmeti. Sala je bila premala da primi ogroman broj prijatelja, kolega i poštovaoca najvoljenijeg… »
Dragan Nikolić i milena Dravić dobijaju svoj Legat, a glumica uoči otvaranja otkrila jendu tajnu: Lopovi su nam ukrali većinu…
Kurir 05.05.2018
U Jugoslovenskoj kinoteci večeras će biti otvoren Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića, u kome će se čuvati njihova profesionalna priznanja, nagrade, lični predmeti... Publika jedino neće moći da vidi Zlatnu arenu u Puli, koja je paru ukradena. "Žao mi… »
Vesti dana »

Orban: Razgovarao sam s Trampom, pripreme za samit SAD-Rusija su već počele
Sputnik pre 12 minutajoš 53 povezane

Sramota! Kfor brani "greškom" ušetale vojnike tzv. Kbs! Umesto da ih zaustave, oni ih opravdali
Alo pre 28 minutajoš 25 povezanih

Evroposlanici: Studenti zaslužuju nagradu Saharov, bore se za prave, evropske vrednosti
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 9 satijoš 35 povezanih