Povezane vesti

Fudbalski asovi Vojvodine danas na Karađorđu igraju za bolesnu decu

Radio 021 05.05.2018
Fudbalski humanitarni meč u kom će se sastati igrači koji su nastupali za Vojvodinu u poslednje tri decenije i ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera igra se danas na stadionu "Karađorđe". Boje "Vojvodine" braniće Milan Jovanović, Miroslav… »

Spektakl na ''Karađorđu'' - Humanitarna utakmica zvezda Vojvodine i sveta

Sportske.net 05.05.2018
Na stadionu Fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu u utorak će biti odigrana fudbalska utakmica "Asovi za decu", sa koje će, pod parolom "Odigraj srcem", sav prihod biti upućen Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije Jovana Simića… »

Humanitarna fudbalska utakmica zvezda Vojvodine i sveta u utorak u Novom Sadu

Sportski žurnal 05.05.2018
Ulaz na utakmicu iznosiće 100 dinara za Istok i 200 za Zapad, a karte će biti u prodaji na dan utakmice na samom stadionu. Utakmica počinje u 18 sati. Na stadionu Fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu u utorak će biti odigrana fudbalska utakmica… »

Ekipa "Državnog posla" i fudbaleri pozivaju na stadion Karađorđe (VIDEO)

RTV 05.05.2018
NOVI SAD - "Državni posao", ali i brojne poznate ličnosti i asovi fudbala pozvali su javnost da podrži fudbalski spektakl Asovi za decu u epizodi "Odigraj srcem", koji će biti održan u utorak, 8. maja od 18 časova na stadionu Karađorđe u Novom… »

Fudbaleri i umetnici igraju za decu

Mondo 05.05.2018
U nedelju, 20. maja na stadionu Voždovca u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč pod nazivom "Zajedno za život" za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Fudbalske, glumačke i pevačke legende okupiće… »

Vesti dana »