Povezane vesti

Iz auta pucao na vozača u kombiju

Radio 021 05.05.2018
Policija je uhapsila D. V. (23) iz Paraćina zbog pokušaja ubistva jednog sugrađanina, saopštila je Policijska uprava u Jagodini. Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je iz svog automobila ispalio dva metka u kombi kojim je… »

Iz nelegalnog oružja pucao u kombi

RTV 05.05.2018
PARAĆIN, JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su pripadnici MUP-a po odobrenju Višeg javnog tužioca, uhapsili D.B (23) iz Paraćina, koji je iz automobila ispalio dva hica u kombi vozilo kojim je upravljao 40-godišnji… »

Iz nelegalnog oružja pucao u kombi

Dnevnik 05.05.2018
PARAĆIN, JAGODINA: Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da su pripadnici MUP-a po odobrenju Višeg javnog tužioca, uhapsili D.B (23) iz Paraćina, koji je iz automobila ispalio dva hica u kombi vozilo kojim je upravljao 40-godišnji… »

Pucnjava u Jagodini, uhapšen osumnjičeni

RTS 05.05.2018
Policijska uprava u Jagodini saopštila je da su pripadnici MUP-a, po odobrenju Višeg javnog tužioca, uhapsili D. B. (23) iz Paraćina, koji je iz automobila ispalio dva hica u kombi vozilo kojim je upravljao 40-godišnji muškarac iz Paraćina. Niko… »

Uhapšen mladić iz Paraćina koji je iz automobila pucao na sugrađanina u kombiju

Novi magazin 05.05.2018
Policija je ;uhapsila D. V. (23) iz Paraćina zbog pokušaja ubistva jednog sugrađanina, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini. .Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je iz svog automobila ispalio dva metka u kombi… »

Uhapšen mladić koji je iz auta pucao na vozača u kombiju

B92 05.05.2018
Ankara -- Policija je uhapsila D. V. (23) iz Paraćina zbog pokušaja ubistva jednog sugrađanina, saopštila je Policijska uprava u Jagodini. Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je iz svog automobila ispalio dva metka u kombi… »

Paraćinac uhapšen zbog pokušaja ubistva: Iz kola ispalio dva metka ka čoveku koji je vozio kombi

Kurir 05.05.2018
Policija je uhapsila D. V. (23) iz Paraćina zbog pokušaja ubistva jednog sugrađanina, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini. Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je iz svog automobila ispalio dva metka u kombi… »

Vesti dana »

Pretukao mladića ispred lokala u Petrovaradinu

Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih

Dobra i loša vest za Džonsona

Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 20 povezanih

Milošević: Privilegija – posle 53 godine Junajted u Humskoj

Sportski žurnal pre 16 minutajoš 19 povezanih