Povezane vesti

Đukić: Čuo sam muziku... Bilo je očajno, pa smo se ispravili! Ne sme ovako u sredu

Mozzart sport 05.05.2018
Trener Partizana zadovoljan zbog golova Đorđa Jovanovića, a zabrinut zbog povrede Zorana Tošića. Nekako se izvukao Partizan. Jedva, pošto ni na šta nije ličio. Maltene je „zakasnio“ da se pojavio na utakmici, na koju je izašao tek u drugom… »

Đukić: Katastrofalnih prvih 45 minuta

B92 05.05.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno u prvom poluvremenu utakmice protiv Napretka. Đukić je dodao da su njegove igrače potpuno poremetila dva brza gola protivnika. Partizan je na svom terenu… »

Đukić: Katastrofalno prvo poluvreme

Beta 05.05.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno u prvom poluvremenu današnje utakmice protiv Napretka i da su je potpuno poremetila dva brza gola protivnika. "Posle katastrofalnih prvih 45 minuta ispravili… »

Đuka nije obraćao pažnju na muziku sa tribina, reakcija u drugom poluvremenu jedina dobra stvar

Sportske.net 05.05.2018
Partizan opet nije pobedio Napredak, Đukić ne menja mnogo priču. Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je reakcija njegovog tima u drugom poluvremenu jedino što je dobro iz remija sa Napretkom, a rekao je da tim mora da bude mnogo čvršći u… »

Đukić: Ispravili smo se u drugom poluvremenu

Sportski žurnal 05.05.2018
Trener Partizana Miroslav Đukić nije mogao da bude zadovoljan igrom i krajnjim ishodom duela protiv Kruševljana. – Posle katastrofalnih prvih 45 minuta ispravili smo se u drugom poluvremenu. Bilo smo dekoncentrisani defanzivno, primili smo dva gola… »

Ovo ste već čuli od Đukića: Loše prvo, dobro drugo

Mondo 05.05.2018
Trener Partizana rekao da je njegov tim odigrao katastrofalnih 45 minuta, ali da se podigao u drugom poluvremenu protiv Napretka. Partizan je po ko zna koji put ove sezone prosuo bodove na svom terenu, drugi put protiv Napretka. Kruševljani, predviđeni… »

Vesti dana »