Povezane vesti
Veselinović o "moći i snazi" fk Radnički
Mondo 06.05.2018
Trener Vojvodine izjavio je da Nišlijama u subotu uveče ne bi mogli da pariraju ni klubovi nivoa Real Madrida. Vojvodina je u Niš otputovala "na krilima" pobede nad Partizanom, ostvarene u prošlom kolu, ali je od Radničkog doživela neočekivano ubedljiv… »
Trener Vojvodine: Radničkom u Nišu ne bi parirao ni Real Madrid, neka se pokažu u Evropi (video)
Hot sport 06.05.2018
Posle poraza njegovog tima od Radničkog, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da je klub iz Niša pokazao koliko je trenutno moćan u srpskom fudbalu. Vojvodina je juče poražena od Radničkog rezultatom 5:0 (1:0), u petom kolu… »
Veselinović: Radničkom na Čairu ne bi parirao ni Real Madrid, neka se pokažu i u Evropi
Sportski žurnal 06.05.2018
Aleksandar Veselinović, trener Vojvodine, bio je prilično ironičan na konferenciji za novinare posle meča u Nišu. – Radnički je dokazao koliko je moćan i čestitam kolegi Antiću i fudbalerima kluba sa Čaira u kojem sam nekada bio i ja profesionalac. Mi… »
Vesti dana »
Delegacije DS-a, SSP-a i građani, kao i bivši premijer Zoran Živković odali poštu na grobu Zorana Đinđića
N1 Info pre 1 satjoš 58 povezanih
Dva naftna tankera napadnuta i zapaljena kod Basre, Irak obustavio rad terminala
Nedeljnik pre 44 minutajoš 37 povezanih
UNHCR: više od tri miliona ljudi raseljeno unutar Irana od početka rata
Politika pre 19 minutajoš 43 povezane
NBS zadržala kamatnu stopu, inflacija skočila na 2,5 odsto
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 25 povezanih