Povezane vesti
Đorđe Jovanović u meču protiv Napretka pokazao da jeste za Partizan: A pričali su da ne vredim
Večernje novosti 06.05.2018
Posebno mi je drago zato što su u prethodnih mesec-dva mnogi isticali kako možda nemam taj kvalitet. Sada sam pokazao svima kako stoje stvari – kaže mladi napadač crno-belih. DOČEKAO je Đorđe Jovanović konačno, na meču protiv Napretka, da prvi put u… »
Đole Jovanović pokazao ‘kako stoje stvari’: Pričali su da nisam za Partizan…
Hot sport 06.05.2018
Partizanov supertalentovani napadač Đorđe Jovanović vratio se na veliku scenu Superlige Srbije sa dva gola u remiju protiv Napretka rezultatom 2:2. Oba gola dao je u razmaku od 120 sekundi i oba puta asistent je bio Saša Ilić. – Gurnuo mi je dve vrhunske… »
Jovanović: Pričali su da nisam za Partizan
Mondo 06.05.2018
Mladi napadač je prvi nastup u startnoj postavi crno-belih krunisao golovima za bod protiv Napretka. Skoro godinu i po nakon debija za prvi tim, Đorđe Jovanović (19) u subotu je dobio šansu da od starta predvodi Partizanov napad. Na dodavanja 21 godinu… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 87 povezanih

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 38 minutajoš 25 povezanih

"Žele da imovinu Republike Srpske prebace na nivo BiH" Pukovnik u penziji šokirao: Rs ima najkvalitetniju šumu, zato su poslali Šmita!
Kurir pre 3 minutajoš 181 povezana