Povezane vesti
Đorđe Jovanović u meču protiv Napretka pokazao da jeste za Partizan: A pričali su da ne vredim
Večernje novosti 06.05.2018
Posebno mi je drago zato što su u prethodnih mesec-dva mnogi isticali kako možda nemam taj kvalitet. Sada sam pokazao svima kako stoje stvari – kaže mladi napadač crno-belih. DOČEKAO je Đorđe Jovanović konačno, na meču protiv Napretka, da prvi… »
Đole Jovanović pokazao ‘kako stoje stvari’: Pričali su da nisam za Partizan…
Hot sport 06.05.2018
Partizanov supertalentovani napadač Đorđe Jovanović vratio se na veliku scenu Superlige Srbije sa dva gola u remiju protiv Napretka rezultatom 2:2. Oba gola dao je u razmaku od 120 sekundi i oba puta asistent je bio Saša Ilić. – Gurnuo mi je dve… »
Jovanović: Pričali su da nisam za Partizan
Mondo 06.05.2018
Mladi napadač je prvi nastup u startnoj postavi crno-belih krunisao golovima za bod protiv Napretka. Skoro godinu i po nakon debija za prvi tim, Đorđe Jovanović (19) u subotu je dobio šansu da od starta predvodi Partizanov napad. Na dodavanja 21… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije pašće i do 35 centimetara snega: Stižu ledene noći, a onda dugotrajna meteorološka monotonija: Evo šta to tačno znači
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
„Bitno je da imaš (u)stav!“: Protest studenata ispred Ustavnog suda danas u 16 časova
Pravda pre 5 satijoš 19 povezanih
Zverev siguran na startu Australijan opena, dalje prošao i Novakov "dželat" iz Brizbejna!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih
Požari u Los Anđelesu: Najmanje 16 mrtvih, uništeno 15.000 hektara i 12.000 zgrada
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih