Povezane vesti

Rohani: Iran "ima planove za odupiranje" svakoj Trampovoj odluci

Glas Amerike 06.05.2018
DUBAI, UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI — Iranski predsednik Hasan Rohani rekao je u nedelju da Iran ima planove da odgovori na svaki potez predsednika SAD Donalda Trampa povodom nuklearnog sporazuma iz 2015. i da će Sjedinjene Države zažaliti zbog odluke… »

Makron: Moglo bi da dođe do rata ako se Tramp povuče iz sporazuma

RTS 06.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorava da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuče iz iranskog nuklearnog sporazuma. Iranski predsednik Hasan Rohani ističe da će SAD zažaliti ukoliko se povuku iz sporazuma… »

Makron: Ako se Tramp povuče, biće rata

Vesti online 06.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuče iz iranskog nuklearnog sporazuma. - Mogli bismo da otvorimo Pandorinu kutiju. Moglo bi da bude rata - rekao je Makron za nemački… »

Makron: Moglo bi biti rata ako se Tramp povuče iz sporazuma

Večernje novosti 06.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuce iz iranskog nuklearnog sporazuma. Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki… »

Makron upozorava: Moglo bi da dođe do rata ako se Tramp povuče iz nuklearnog sporazuma! Otvorili bismo Pandorinu kutiju!

Kurir 06.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuče iz iranskog nuklearnog sporazuma. "Mogli bismo da otvorimo Pandorinu kutiju. Moglo bi da bude rata", rekao je Makron za nemački… »

Makron: Ako se Tramp povuče, moglo bi biti i rata

Glas Amerike 06.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je na mogućnost izbijanja rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuče iz nuklearnog sporazuma sa Iranom. "Otvorili bi smo Pandorinu kutiju. Moglo bi biti rata. Ne mislim da Donald Tramp želi rat"… »

Makron: Moguć rat ako se Tramp povuče iz sporazuma o Iranu

Politika 06.05.2018
BERLIN – Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuče iz iranskog nuklearnog sporazuma. „Mogli bismo da otvorimo Pandorinu kutiju. Moglo bi da bude rata”, rekao je Makron… »

Makron: Moglo bi biti rata ako se Tramp povuče iz sporazuma

Dnevnik 06.05.2018
BERLIN: Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuce iz iranskog nuklearnog sporazuma. "Mogli bismo da otvorimo Pandorinu kutiju. Moglo bi da bude rata", rekao je Makron za… »

Makron: Moglo bi biti rata ako se Tramp povuče

B92 06.05.2018
Berlin -- Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je da bi moglo doći do rata ako se američki predsednik Donald Tramp povuče iz iranskog nuklearnog sporazuma. "Mogli bismo da otvorimo Pandorinu kutiju. Moglo bi da bude rata", rekao je Makron za… »

Makron sluti rat: "Ukoliko se Tramp povuče iz sporazuma sa Iranom Otvorićemo Pandorinu kutiju"

Blic 06.05.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron upozorio je danas da bi mogao da izbije rat ukoliko američki predsednik Donald Tramp donese odluku o povlačenju iz nuklearnog sporazuma sa Iranom. - Otvorićemo Pandorinu kutiju. Može biti rata. Ne mislim da Tramp… »

Macron: Ako se Trump povuče iz ugovora s Iranom, može doći do rata

Al Jazeera 06.05.2018
To bi otvorilo Pandorinu kutiju, upozorio francuski predsjednik i dodao da misli da Trump ne želi rat. Francuski predsjednik Emmanuel Macron je upozorio da bi povlačenje SAD-a iz ugovora o nukleranom programu s Iranom moglo dovesti do rata, javlja… »

Vesti dana »