Повезане вести

Мали: Нећу бити градоначелник, не знам да ли ћу у владу

Мали: Нећу бити градоначелник, не знам да ли ћу у владу

Политика 07.05.2018
Градоначелник Београда Синиш Мали поновио је данас да неће остати на тој функцији након формирања нове градске власти и навео да ће његов ангажман у Влади Србије зависити од одлуке Александра Вучића и СНС. Мали истиче да никада… »
Вучић: Неће ми опростити бољу будућност и мир

Вучић: Неће ми опростити бољу будућност и мир

Глас Америке 07.05.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се нада решењу питања Косова, али и да зна, какво год оно да буде, да је то његов "крај у политици". Позиција Србије када је реч о Косову веома је лоша, оценио је Вучић, а… »
Синиша Мали: О мом будућем ангажману одлучиће Вучић и СНС

Бета 07.05.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас  да ће о његовом будућем ангажману одлучити Александар Вучић и Српска напредна странка (СНС). Он је за Прву телевизију рекао да ће у среду, 9. маја бити одржана конститутивна… »
"Косово ће бити мој крај, Срби ми неће опростити мир јер се у Србији славе само порази и ратови"

"Косово ће бити мој крај, Срби ми неће опростити мир јер се у Србији славе само порази и ратови"

Вести онлине 07.05.2018
Председник Србије Александар Вуцић поручио је да није спреман да Косово преда "низашта", али зна да какво год решење да буде, то ће, како каже, бити његов крај у политици, јер му Срби никада неће опростити своју бољу… »
Вучић: Влада има добре резултате, али треба да буде мање "шумова у јавности"

Вучић: Влада има добре резултате, али треба да буде мање "шумова у јавности"

Блиц 07.05.2018
Реконструкција владе није тема у овом тренутку, од тога је важније решење питања Косова и Метохије, рекао је председник Србије Александар Вучић. - Ја не мислим да се очекује реконструкција владе. Као председник странке за два… »

Н1 Инфо 07.05.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да ће о његовом будућем ангажману одлучити Александар Вучић и Српска напредна странка (СНС). Он је за Прву телевизију рекао да ће у среду, 9. маја, бити одржана конститутивна седница… »
Мали: Нећу бити градоначелник, о мом уласку у Владу одлучиће Вучић

Мали: Нећу бити градоначелник, о мом уласку у Владу одлучиће Вучић

Радио 021 07.05.2018
Још актуелни градоначелник Београда Синиш Мали поновио је данас да неће остати на тој функцији након формирања нове градске власти, и навео да ће његов ангажман у Влади Србије зависити од одлуке председника Александра Вучића и… »
Вучић: Срби ми никада неће опростити бољу будућност и мир

Вучић: Срби ми никада неће опростити бољу будућност и мир

Н1 Инфо 07.05.2018
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да председница Владе Србије Ана Брнабић има његову недвосмислену подршку и да ће то бити јасна порука свима на седници Председништва Српске напредне странке (СНС). Додао је да се… »
Велики повратак Србије на светску сцену: Председник Вучић о будућности, повећању плата и пензија, Косову, Путину и Ердогану…

Велики повратак Србије на светску сцену: Председник Вучић о будућности, повећању плата и пензија, Косову, Путину и Ердогану…

Србија данас 07.05.2018
"Свидело се то некима или не" Председник Србије Александар Вучић у интервјуу за Курир говорио је о положају Србије у међународној заједници, притисцима којима је изложена због питања Косова и Метохије, односима у региону… »

Вести дана »