Повезане вести
Трамп упозорава: 13 љутих демократа што лове руске вештице имају подземне интересе - и суд ће их разоткрити!
Курир 07.05.2018
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас демократе из тима за истрагу о Русији да ће суд утврдити њихове "неоткривене сукобе интереса". "Тринаест љутих демократа задужених за лов на руске вештице почињу… »
"Суд ће утврдити ваше сукобе интереса": Трамп упозорио "13 љутих демократа" који лове руске вештице
Блиц 07.05.2018
Амерички председник Доналд Трамп упозорио је данас демократе из тима за истрагу о Русији да ће суд утврдити њихове "неоткривене сукобе интереса". - Тринаест љутих демократа задужених за лов на руске вештице почињу да откривају… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана