Povezane vesti

Dečko u kojeg sam se zaljubila ne postoji! Luna oplela po Slobinom ponašanju, pa otkrila deo razgovora sa Anabelom koji je…

Dečko u kojeg sam se zaljubila ne postoji! Luna oplela po Slobinom ponašanju, pa otkrila deo razgovora sa Anabelom koji je…

Telegraf 07.05.2018
- On meni može da kaže neku priču, ali osećam da se nešto promenilo, to više nije moj Sloba. On je samo tu fizički, psihički ne postoji - rekla je Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. U proteklih nekoliko dana svi zadrugari… »
Hoću da se razvedem, neću ni da nastupam večeras: Kija pobesnela zbog Slobe (VIDEO)

Hoću da se razvedem, neću ni da nastupam večeras: Kija pobesnela zbog Slobe (VIDEO)

Telegraf 07.05.2018
- Ne zanima me više ništa - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar ponovo je pobesnela zbog Slobe Radanovića. Kristina se u dvorištu poverila Sanji i Ani, pri čemu je pomenula i razvod. Sloba se ponovo zbližio sa… »
Bili smo u Budvi...Kija pomenula Andriju, a onda je otkrila kakav romantičan san s njim je sanjala (VIDEO)

Bili smo u Budvi...Kija pomenula Andriju, a onda je otkrila kakav romantičan san s njim je sanjala (VIDEO)

Telegraf 07.05.2018
Kristina je ponovo pričala o svom dečku Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kockar otkrila je da sanjala svog dečka Andriju Lazovića. Svoj san opisala je Ani Korać, koja je bila pored nje u krevetu. Sloba se ponovo zbližio… »
Sloba se ponovo zbližio sa Lunom, Kija zaplakala: Ne mogu da izdržim više ništa! (video)

Sloba se ponovo zbližio sa Lunom, Kija zaplakala: Ne mogu da izdržim više ništa! (video)

Telegraf 07.05.2018
- Meni se skupilo toliko toga - žalila se uplakana Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kockar je danas bila vidno neraspoložena. Iako je delovalo da je njen suprug Sloba Radanović rešio da promeni svoj stav, to se ipak… »

Vesti dana »