Повезане вести

Дечко у којег сам се заљубила не постоји! Луна оплела по Слобином понашању, па открила део разговора са Анабелом који је све…

Дечко у којег сам се заљубила не постоји! Луна оплела по Слобином понашању, па открила део разговора са Анабелом који је све…

Телеграф 07.05.2018
- Он мени може да каже неку причу, али осећам да се нешто променило, то више није мој Слоба. Он је само ту физички, психички не постоји - рекла је Луна Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. У протеклих неколико дана сви… »
Хоћу да се разведем, нећу ни да наступам вечерас: Кија побеснела због Слобе (ВИДЕО)

Хоћу да се разведем, нећу ни да наступам вечерас: Кија побеснела због Слобе (ВИДЕО)

Телеграф 07.05.2018
- Не занима ме више ништа - рекла је Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар поново је побеснела због Слобе Радановића. Кристина се у дворишту поверила Сањи и Ани, при чему је поменула и развод. Слоба се… »
Били смо у Будви...Кија поменула Андрију, а онда је открила какав романтичан сан с њим је сањала (ВИДЕО)

Били смо у Будви...Кија поменула Андрију, а онда је открила какав романтичан сан с њим је сањала (ВИДЕО)

Телеграф 07.05.2018
Кристина је поново причала о свом дечку Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Кија Коцкар открила је да сањала свог дечка Андрију Лазовића. Свој сан описала је Ани Кораћ, која је била поред ње у кревету. Слоба… »
Слоба се поново зближио са Луном, Кија заплакала: Не могу да издржим више ништа! (видео)

Слоба се поново зближио са Луном, Кија заплакала: Не могу да издржим више ништа! (видео)

Телеграф 07.05.2018
- Мени се скупило толико тога - жалила се уплакана Кија Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кристина Кија Коцкар је данас била видно нерасположена. Иако је деловало да је њен супруг Слоба Радановић решио да промени… »

Вести дана »