Povezane vesti

Luna zagrmela u seksi crvenoj haljini, a posle nastupa Rada joj je rekla nešto što će pamtiti čitavog života! (VIDEO)

Luna zagrmela u seksi crvenoj haljini, a posle nastupa Rada joj je rekla nešto što će pamtiti čitavog života! (VIDEO)

Telegraf 08.05.2018
Pogledajte nastup Lune Đogani i Baneta Čolaka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani nastupila je na "Zadrugoviziji" zajedno sa Banetom Čolakom. Oni su izveli pesmu "Daleko si" Ivane Selakov i Ace Lukasa. Ovakve ovacije niko nije… »
Ovakve ovacije niko nije dobio: Kija i Sloba razbili na Zadrugoviziji, Luna ih zamišljeno gledala, pa im aplaudirala! (VIDEO)

Ovakve ovacije niko nije dobio: Kija i Sloba razbili na Zadrugoviziji, Luna ih zamišljeno gledala, pa im aplaudirala! (VIDEO)

Telegraf 08.05.2018
Sloba i Kija bili su na visini zadatka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija i Sloba oduševili su na "Zadrugoviziji 3", a posle nastupa dobili su neviđene ovacije. Oni su izveli hit "Lažov notorni" Saše Matića i Cece Ražnatovića, a… »
Ponizio si me: Luna žestoko izribala Slobu nakon što je on pevao sa Kijom

Ponizio si me: Luna žestoko izribala Slobu nakon što je on pevao sa Kijom

Telegraf 08.05.2018
- Ostavio si me, pustio si me. Šta bi bilo da Bane nije došao da priča sa mnom? Ležala bih u krevetu dok bi pevao pored nje? Bilo bi tako - rekla je Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani osula je paljbu po svom dečku Slobi… »
Kija pred zoru otkrila šta se desilo između nje i Slobe pred izlazak na binu, a onda je spomenula hitan razvod! (video)

Kija pred zoru otkrila šta se desilo između nje i Slobe pred izlazak na binu, a onda je spomenula hitan razvod! (video)

Telegraf 08.05.2018
- Meni niko nije verovao kakav je on, evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu - kazala je Kija u razgovoru sa zadrugarima Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Posle… »
Ti ne treba da se razvodiš: Luna nikad žešće potkačila Slobu zbog Kije (video)

Ti ne treba da se razvodiš: Luna nikad žešće potkačila Slobu zbog Kije (video)

Telegraf 08.05.2018
- Niti me voliš, niti bilo šta. Samo sebe ubeđuješ u suprotno - rekla je Luna Slobi Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna i Sloba nikako da nađu zajednički jezik. Đoganijeva očigledno ne može da prežali to što je Radanović… »
Kija otkrila da će se pomiriti sa Slobom ako prizna jednu stvar (video)

Kija otkrila da će se pomiriti sa Slobom ako prizna jednu stvar (video)

Telegraf 08.05.2018
Kristina je otvorila dušu pred Zoricom Marković i Milanom Miloševićem Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar popričala je u dvorištu sa Zoricom Marković i Milanom Miloševićem, a njih troje dotakli su se odnosa Kristine i… »
Kija se skinula u bikini, a kada je pustila glas i zapevala, Sloba ju je diskretno pogledao (VIDEO)

Kija se skinula u bikini, a kada je pustila glas i zapevala, Sloba ju je diskretno pogledao (VIDEO)

Telegraf 08.05.2018
Kija je pokazala svoje atribute kraj bazena, kao i svoje pevačke sposobnosti Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar je juče uveče, 7. maja, zajedno sa Slobom Radanovićem bila više nego uspešna na "Zadrugoviziji". Njih dvoje… »
Luna se požalila da nema seks sa Slobom, pa ispričala kada su ga poslednji put imali i kako joj je bilo! (VIDEO)

Luna se požalila da nema seks sa Slobom, pa ispričala kada su ga poslednji put imali i kako joj je bilo! (VIDEO)

Telegraf 08.05.2018
Đoganijeva i Radanović seks nisu imali od 27. aprila Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani požalila se Milanu Miloševiću da danima nema seksualne odnose sa Slobodanom Radanovićem! Kako je rekla, oni su navodno u svađi (iako… »
Nije mogla da sakrije sreću: Miki zaprosio Nadeždu, a nakon što je ona izgovorila "da", krenula je žurka! (video)

Nije mogla da sakrije sreću: Miki zaprosio Nadeždu, a nakon što je ona izgovorila "da", krenula je žurka! (video)

Telegraf 08.05.2018
- Da li si spremna da uploviš u jednu nepoznatu avanturu. Da li želiš da se udaš za mene - rekao je Miki Nadeždi, koja je iz topa rekla "da" Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. U " Zadruzi" je održana veridba. Naime, Miki je verio svoju… »
Mina doživela nervni slom, zaključala se u kupatilo pa vrištala i plakala, Mića razvalio vrata i zgrabio je za vrat…

Mina doživela nervni slom, zaključala se u kupatilo pa vrištala i plakala, Mića razvalio vrata i zgrabio je za vrat…

Telegraf 08.05.2018
Ukućani su bili zabrinuti za Minu, a samo nekoliko trenutaka kasnije tu su se stvorili i ljudi iz obezbeđenja Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Mina Vrbaški se zatvorila u kupatilo i tamo plakala i urlala. Pošto se iz kupatila začula… »
Zašto pričaš da me voliš, a i dalje si sa njom? Otkriven tajni razgovor Kije i Slobe pred nastup na Zadrugoviziji!

Zašto pričaš da me voliš, a i dalje si sa njom? Otkriven tajni razgovor Kije i Slobe pred nastup na Zadrugoviziji!

Telegraf 08.05.2018
Dok su mislili da ih kamera na snima i niko ne čuje, Kija i Sloba su se raspričali u bekstejdžu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kockar i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović nastupali su prethodne noći zajedno na… »
Dovedeni su da aplaudiraju za sendvič, a ne da viču "Uaaa!" Sloba žestoko opleo po publici koja je skandirala protiv Lune…

Dovedeni su da aplaudiraju za sendvič, a ne da viču "Uaaa!" Sloba žestoko opleo po publici koja je skandirala protiv Lune…

Telegraf 08.05.2018
- Oni su tu dovedeni da budu publika, a ne da oni tu nešto ke*aju! - zaključio je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći bila je organizovana Zadrugovizija 3, a na ovom takmičenju Luna Đogani nije naišla na pozitivnu… »
Miki i Nadežda žestokim seksom rasklimali krevet, Luna i Sloba na metar od njih sve slušali i evo šta su rekli! (video)

Miki i Nadežda žestokim seksom rasklimali krevet, Luna i Sloba na metar od njih sve slušali i evo šta su rekli! (video)

Telegraf 08.05.2018
Luna i Sloba prvo su se smejali kada su čuli "akciju", a onda su i prokomentarisali istu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Miki Đuričić i Nadežda Biljić u početku su pokušavali da sakriju svoju vezu od svih, međutim situacija se sad… »
Sloba napustio Zadrugoviziju, pobesneo jer su Lunu izviždali, a kad je Kija donela nagrade uradio je nešto što je sve…

Sloba napustio Zadrugoviziju, pobesneo jer su Lunu izviždali, a kad je Kija donela nagrade uradio je nešto što je sve…

Telegraf 08.05.2018
Radanović se odmah nakon nastupa vratio u Zadrugu, a bio je toliko ljut da ništa od nagrada nije želeo da zadrži za sebe Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći nastupili su zajedno na… »
Završena Zadrugovizija 3: Kija i Sloba osvojili 3 nagrade, Luna i Bane jednu, ali onu najvredniju (foto) (video)

Završena Zadrugovizija 3: Kija i Sloba osvojili 3 nagrade, Luna i Bane jednu, ali onu najvredniju (foto) (video)

Telegraf 08.05.2018
Kija i Sloba dobili su najviše glasova od stručnog i novinarskog žirija, kao i od Fejsbuk glasača, a Luna i Bane imali su najviše glasova publike Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Završena je i treća po redu " Zadrugovizija", a pobede… »

Vesti dana »