Povezane vesti

U požarevcu muk, beba preminula u stomaku: Tukao sam je, ali žao mi je što je dete umrlo

U požarevcu muk, beba preminula u stomaku: Tukao sam je, ali žao mi je što je dete umrlo

Kurir 08.05.2018
Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, koji je uhapšen pod sumnjom da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mesecu, koja je usled toga rodila mrtvu bebu, na saslušanju u policiji priznao je… »
Gnusni detalji zločina u Beranju: Pijan tukao trudnicu, ubio joj bebu i otišao kod prijatelja da proslavi Đurđevdan

Gnusni detalji zločina u Beranju: Pijan tukao trudnicu, ubio joj bebu i otišao kod prijatelja da proslavi Đurđevdan

Press 08.05.2018
On je uvek bio čudan i sklon alkoholu. Čim se dokopa nekog dinara, odmah sve propije. I pomoć koju je dobijao od socijalnog odmah bi spiskao na pivo. A Tanja... Ona je malo mentalno zaostala i slabo se družila sa ljudima iz sela - priča meštanin… »
Požarevac ne pamti ovakav zločin: Šutirao trudnicu u stomak, pa gostima pijan na slavi pričao da je beba umrla na…

Požarevac ne pamti ovakav zločin: Šutirao trudnicu u stomak, pa gostima pijan na slavi pričao da je beba umrla na…

Kurir 08.05.2018
Policija uhapsila Nenada Bondarenka dan kasnije, dok je bio na slavi kod komšija. Gostima pijan pričao da mu je beba umrla na porođaju. Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca uhapšen je nakon što je brutalno pretukao nevenčanu suprugu… »
Monstrum koji je pretukao trudnicu: Udarcima ubio bebu u stomaku, pa pijan na slavi pričao da je dete umrlo na porođaju

Monstrum koji je pretukao trudnicu: Udarcima ubio bebu u stomaku, pa pijan na slavi pričao da je dete umrlo na porođaju

Blic 08.05.2018
Nenad B. (42) iz Požarevca uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu Tanju M. (38) u devetom mesecu trudnoće. Od teških udaraca, nažalost, beba je preminula. Kako saznajemo, sve se desilo u subotu uveče u kući u kojoj su… »

Vesti dana »