Повезане вести
Изгубила контролу: Кија одбила да учини услугу Ани: "Нећу, ти си се дописивала са мојим Слобом!"
Блиц 08.05.2018
Кристина Коцкар и Слоба Радановић су претходне ноћи наступали на такмичењу "Задруговизија" и тада добили троструку награду, освојивши симпатије публике и жирија. Због тога они су били награђени и новчано и са пуном корпом… »
Зашто ми причаш да ме и даље волиш, а домунђаваш се са луном? Ево шта су све Слоба и Кија рекли једно другом пре наступа…
Курир 08.05.2018
Кристина Коцкар и њен још законити супруг Слободан Радановић наступали су претходне ноћи заједно на великом музичком такмичењу и тада су освојили све симпатије како публике, тако и жирија, па су покупили три од четири награде… »
Ђоганијева огорчена на слобу Требало је да будеш уз мене, њу си изабрао! (видео)
Вечерње новости 08.05.2018
Заједнички наступ Кије и Слобе тешко је пао његовој девојци са којом је преварио супругу. Кристина Коцкар и Слоба Радановић су при самом излазу на сцену "Задруговизије 3" добили громогласан аплауз од својих обожаваоца и публике… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 27 минутајош 27 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 3 сатајош 62 повезане
Телеком стипендирао студенте на Колеџу Европе, чија је ректорка данас приведена
Нова пре 4 сатијош 53 повезане