Повезане вести

Изгубила контролу: Кија одбила да учини услугу Ани: "Нећу, ти си се дописивала са мојим Слобом!"

Изгубила контролу: Кија одбила да учини услугу Ани: "Нећу, ти си се дописивала са мојим Слобом!"

Блиц 08.05.2018
Кристина Коцкар и Слоба Радановић су претходне ноћи наступали на такмичењу "Задруговизија" и тада добили троструку награду, освојивши симпатије публике и жирија. Због тога они су били награђени и новчано и са пуном корпом… »
Зашто ми причаш да ме и даље волиш, а домунђаваш се са луном? Ево шта су све Слоба и Кија рекли једно другом пре наступа…

Зашто ми причаш да ме и даље волиш, а домунђаваш се са луном? Ево шта су све Слоба и Кија рекли једно другом пре наступа…

Курир 08.05.2018
Кристина Коцкар и њен још законити супруг Слободан Радановић наступали су претходне ноћи заједно на великом музичком такмичењу и тада су освојили све симпатије како публике, тако и жирија, па су покупили три од четири награде… »
Ђоганијева огорчена на слобу Требало је да будеш уз мене, њу си изабрао! (видео)

Ђоганијева огорчена на слобу Требало је да будеш уз мене, њу си изабрао! (видео)

Вечерње новости 08.05.2018
Заједнички наступ Кије и Слобе тешко је пао његовој девојци са којом је преварио супругу. Кристина Коцкар и Слоба Радановић су при самом излазу на сцену "Задруговизије 3" добили громогласан аплауз од својих обожаваоца и публике… »

Вести дана »