Povezane vesti
Izgubila kontrolu: Kija odbila da učini uslugu Ani: "Neću, ti si se dopisivala sa mojim Slobom!"
Blic 08.05.2018
Kristina Kockar i Sloba Radanović su prethodne noći nastupali na takmičenju "Zadrugovizija" i tada dobili trostruku nagradu, osvojivši simpatije publike i žirija. Zbog toga oni su bili nagrađeni i novčano i sa punom korpom slatkiša. Kija je tokom… »
Zašto mi pričaš da me i dalje voliš, a domunđavaš se sa lunom? Evo šta su sve Sloba i Kija rekli jedno drugom pre…
Kurir 08.05.2018
Kristina Kockar i njen još zakoniti suprug Slobodan Radanović nastupali su prethodne noći zajedno na velikom muzičkom takmičenju i tada su osvojili sve simpatije kako publike, tako i žirija, pa su pokupili tri od četiri nagrade. Iako Sloba pred… »
Đoganijeva ogorčena na slobu Trebalo je da budeš uz mene, nju si izabrao! (video)
Večernje novosti 08.05.2018
Zajednički nastup Kije i Slobe teško je pao njegovoj devojci sa kojom je prevario suprugu. Kristina Kockar i Sloba Radanović su pri samom izlazu na scenu "Zadrugovizije 3" dobili gromoglasan aplauz od svojih obožavaoca i publike, a nisu sakrili i da… »
Zadruga: Sloba priznao da ga Kija ne zanima! Niko ne zna ko je ona, ja znam! (VIDEO)
Svet plus 08.05.2018
Luna se osećala poniženo nakon natupa Slobe i Kije u "Zadrugoviziji" koja je bila organizovana u okviru rijalitija "Zadruga", a onda joj je Sloba priznao da ga Kija uopšte ne zanima. "Niko ne zna ko je ona, ja znam!" Kija Kockar i Sloba Radanović su… »
Vesti dana »

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 31 minutajoš 49 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 1 satjoš 40 povezanih

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 32 minutajoš 33 povezane

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 8 satijoš 25 povezanih