Povezane vesti
Upoznajte momka koji je srušio Zvezdu: Košarku trenira od 15. godine, hteo da bude golman, a dopunska nastava mu je najviše…
Mozzart sport 08.05.2018
Stefan Fundić otkrio zanimljivosti iz mladosti i dosadašnje karijere. Epitet junaka pobede Mega Bemaksa nad Crvenom zvezdom (76:74) u 7. kolu Superlige s razlogom je poneo Stefan Fundić. Ovaj 23-godišnji momak je aktuelnom šampionu Srbije ubacio 19… »
Sjajna priča Stefana Fundića: Od golmana do momka koji je srušio Zvezdu
Večernje novosti 08.05.2018
Želja mi je bila da treniram fudbal, ali su roditelji imali neke druge planove. Prošao sam sve nivoe, od betona do ABA lige i zahvalan sam na pruženoj šansi - priča košarkaš Mege. Mega je pobedila Crvenu zvezdu (76:74), a junak trijumfa bio je… »
Šta Meginih 50+ skokova u duelu sa Zvezdom govore o pristupu igrača?
Sportske.net 08.05.2018
Sada je valjda jasno zašto je Dušan Alimpijević apostrofirao odnos broja skokova posle poraza od Mega Bemaxa. Košarkaši Mega Bemaxa u nedelju su savladali Crvenu zvezdu mt:s (76:74) u okviru 7. kola Super lige, a dan kasnije trener aktuelnog… »
Vesti dana »
Saudijci upozorili Nemačku na: Napadača?! Cure detalji o vozaču koji je sejao smrt u Magdeburgu: Psihijatar na mrežama desio radikalne stavove, evo šta je objavio pre krvoprolića
Blic pre 42 minutajoš 15 povezanih
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih
Napad u školi u Zagrebu: Sedmogodišnje dete ubijeno, nekoliko povređeno
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
Pred nama najkraći dan u godini: Danas počinje zima, tačno u 10.20 sati
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane