Повезане вести
Упознајте момка који је срушио Звезду: Кошарку тренира од 15. године, хтео да буде голман, а допунска настава му је највише…
Моззарт спорт 08.05.2018
Стефан Фундић открио занимљивости из младости и досадашње каријере. Епитет јунака победе Мега Бемакса над Црвеном звездом (76:74) у 7. колу Суперлиге с разлогом је понео Стефан Фундић. Овај 23-годишњи момак је актуелном… »
Сјајна прича Стефана Фундића: Од голмана до момка који је срушио Звезду
Вечерње новости 08.05.2018
Жеља ми је била да тренирам фудбал, али су родитељи имали неке друге планове. Прошао сам све нивое, од бетона до АБА лиге и захвалан сам на пруженој шанси - прича кошаркаш Меге. Мега је победила Црвену звезду (76:74), а јунак… »
Шта Мегиних 50+ скокова у дуелу са Звездом говоре о приступу играча?
Спортске.нет 08.05.2018
Сада је ваљда јасно зашто је Душан Алимпијевић апострофирао однос броја скокова после пораза од Мега Бемакса. Кошаркаши Мега Бемакса у недељу су савладали Црвену звезду мт:с (76:74) у оквиру 7. кола Супер лиге, а дан касније… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних
Систем почео да штуца јутрос због брзине пријава: Комплетне цене легализације, ево колико ће вас све коштати (фото)
Блиц пре 54 минутајош 118 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 4 сатијош 43 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 22 повезане