Povezane vesti

Lalatović: Nećemo u Humsku sa belom zastavicom, daćemo sve od sebe da se radujemo na kraju

Lalatović: Nećemo u Humsku sa belom zastavicom, daćemo sve od sebe da se radujemo na kraju

Hot sport 08.05.2018
Sutra će se na stadionu u Humskoj igrati revanš polufinala Kupa Srbije. U prednosti je ekipa Čukaričkog koja je u prvoj utakmici slavila rezultatom 4:2. Povodom toga pred medije je stao Nenad Lalatović i izneo svoja očekivanja od druge utakmice… »
Partizan vs ''Čuka'' - Koliko puta su igrali u Kupu i kakav im je međusobni skor? Iznenadićete se koliko je golova…

Partizan vs ''Čuka'' - Koliko puta su igrali u Kupu i kakav im je međusobni skor? Iznenadićete se koliko je golova…

Sportske.net 08.05.2018
Goleade su redovne, samo jedna utakmica do sada bila je izuzetak iz tog ''pravila''. Fudbaleri Partizana i Čukaričkog u sredu će se od 20 časova sastati u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije, a ''Brđani'' će braniti dva gola prednosti iz prvog… »
Lalatović: Smeta mi što su Partizan proglasili finalistom

Lalatović: Smeta mi što su Partizan proglasili finalistom

Mozzart sport 08.05.2018
„Oni su veliki klub, ali...“, istakao trener Brđana. Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je Partizan i dalje favorit u polufinalu Kupa Srbije, ali da se njegovi fudbaleri neće predati. „Sigurno će biti jako teško. Kao što sam… »
Lalatović pred Partizan: Jedna stvar mi smeta...

Lalatović pred Partizan: Jedna stvar mi smeta...

Mondo 08.05.2018
Nenad Lalatović oprezan u prognozama pred revanš sa Partizanom. Veliko slavlje na brdu pre tri nedelje, ali još nije sve gotovo. Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je Partizan i dalje favorit u polufinalu Kupa Srbije, ali da se… »
Lalatović: Ne idemo u Humsku sa belom zastavom

Lalatović: Ne idemo u Humsku sa belom zastavom

N1 Info 08.05.2018
Fudbaleri Čukaričkog u sredu od 20 časova igraju revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Partizana. Trener Brđana Nenad Lalatović smatra da je i pored prednosti od 4:2 iz prvog meča klub iz Humske i dalje favorit. "Sigurno će biti jako teško… »
Kup: Delegirane sudije za revanše, evo ko deli pravdu u Humskoj

Kup: Delegirane sudije za revanše, evo ko deli pravdu u Humskoj

Sportske.net 08.05.2018
Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odradila je svoj deo posla pred revanše polufinala nacionalnog kupa. Sutra su na programu revanš mečevi polufinala Kupa Srbije nakon kojih ćemo saznati ko će se 23. maja u Surdulici boriti za trofej. Mladost… »

Vesti dana »