Повезане вести

Партизан вс ''Чука'' - Колико пута су играли у Купу и какав им је међусобни скор? Изненадићете се колико је голова постигнуто!…

Партизан вс ''Чука'' - Колико пута су играли у Купу и какав им је међусобни скор? Изненадићете се колико је голова постигнуто!…

Спортске.нет 08.05.2018
Голеаде су редовне, само једна утакмица до сада била је изузетак из тог ''правила''. Фудбалери Партизана и Чукаричког у среду ће се од 20 часова састати у реванш утакмици полуфинала Купа Србије, а ''Брђани'' ће бранити два гола… »
Лалатовић: Нећемо у Хумску са белом заставицом, даћемо све од себе да се радујемо на крају

Лалатовић: Нећемо у Хумску са белом заставицом, даћемо све од себе да се радујемо на крају

Хот спорт 08.05.2018
Сутра ће се на стадиону у Хумској играти реванш полуфинала Купа Србије. У предности је екипа Чукаричког која је у првој утакмици славила резултатом 4:2. Поводом тога пред медије је стао Ненад Лалатовић и изнео своја очекивања од… »
Лалатовић: Смета ми што су Партизан прогласили финалистом

Лалатовић: Смета ми што су Партизан прогласили финалистом

Моззарт спорт 08.05.2018
„Они су велики клуб, али...“, истакао тренер Брђана. Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је данас да је Партизан и даље фаворит у полуфиналу Купа Србије, али да се његови фудбалери неће предати. „Сигурно ће бити јако тешко… »
Лалатовић: Не идемо у Хумску са белом заставом

Лалатовић: Не идемо у Хумску са белом заставом

Н1 Инфо 08.05.2018
Фудбалери Чукаричког у среду од 20 часова играју реванш меч полуфинала Купа Србије против Партизана. Тренер Брђана Ненад Лалатовић сматра да је и поред предности од 4:2 из првог меча клуб из Хумске и даље фаворит. "Сигурно ће… »
Лалатовић пред Партизан: Једна ствар ми смета...

Лалатовић пред Партизан: Једна ствар ми смета...

Мондо 08.05.2018
Ненад Лалатовић опрезан у прогнозама пред реванш са Партизаном. Велико славље на брду пре три недеље, али још није све готово. Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је данас да је Партизан и даље фаворит у полуфиналу Купа… »
Куп: Делегиране судије за реванше, ево ко дели правду у Хумској

Куп: Делегиране судије за реванше, ево ко дели правду у Хумској

Спортске.нет 08.05.2018
Судијска комисија Фудбалског савеза Србије одрадила је свој део посла пред реванше полуфинала националног купа. Сутра су на програму реванш мечеви полуфинала Купа Србије након којих ћемо сазнати ко ће се 23. маја у Сурдулици… »

Вести дана »