Povezane vesti

Topić pred debi: Žao mi je što sam ovako došao do prvog trenera, Borac zaslužuje svaki respekt

Topić pred debi: Žao mi je što sam ovako došao do prvog trenera, Borac zaslužuje svaki respekt

Hot sport 08.05.2018
U sredu od 18 časova odigraće se veoma zanimljiv meč u A grupi KLS Superlige. Crvena zvezda će dočekati trenutnog rivala za lidersku poziciju u grupi, Borac. Čačani su na svom parketu već slavili protiv crveno-belih, a za razliku od tog meča, sa… »
Topić: Moja igračka karijera pada u vodu, sve to nije važno, svi moraju da shvate težinu dresa!

Topić: Moja igračka karijera pada u vodu, sve to nije važno, svi moraju da shvate težinu dresa!

Mozzart sport 08.05.2018
"Moramo da se okrenemo jedni drugima, jer samo zajedno možemo da krenemo napred kao tim", kaže novi Zvezdin trener. Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u sredu ekipu čačanskog Borca u utakmici 8. kola Grupe A superlige Srbije. Meč koji je i derbi ove… »
Topić stupio na dužnost: "Moramo da povratimo veru u sebe"

Topić stupio na dužnost: "Moramo da povratimo veru u sebe"

Sportske.net 08.05.2018
Novi trener Crvene zvezde mt:s Milenko Topić kazao je da ekipa ima malo vremena i dosta posla pred sobom. Prvi zadatak je da se vrati vera u tim. Dan nakon što su Dušan Alimpijević i Crvena zvezda mt:s dogovorili sporazumni raskid ugovora novi trener… »
Topić pred debi: Bez velikih reči

Topić pred debi: Bez velikih reči

N1 Info 08.05.2018
Novi trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić istakao da njegovi igrači treba ponovo da veruju u sebe kako bi ostvarili očekivane rezultate. Crveno-beli u sredu dočekuju ekipu čačanskog Borca u utakmici osmog kola Superlige Srbije. Meč koji… »

Vesti dana »