Povezane vesti
Vučić: Rusija će pratiti dijalog i reagovati po pitanju Kosova
Vesti online 09.05.2018
Rusija će nedvosmisleno i jasno izneti svoje stavove po pitanju Kosova i Metohije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je naglasio da je bez ruske saglasnosti u UN nemoguće postići bilo kakvo rešenje. - Rusija će nedvosmisleno i jasno… »
Vučić: Tražio sam od Putina pomoć u vezi sa Kosovom
Radio 021 09.05.2018
"Nisam istupao na način da bilo kome pretimo nego sam predsednika Rusije Vladimira Putina zamolio da nam Rusija kao jedna od najmoćnijih svetskih sila pomogne u Ujedinjenim nacijama i drugim organima u rešenju kosovsko-metohijskog problema", izjavio je… »
Vučić: Bez Rusije nema rešenja za Kosovo
Danas 09.05.2018
Nisam istupao na način da bilo kome pretimo nego sam predsednika Rusije Vladimira Putina zamolio da nam Rusija kao jedna od najmoćnijih svetskih sila pomogne u Ujedinjenim nacijama i drugim organima u rešenju kosovsko-metohijskog problema, izjavio je… »
Vučić: Zamolio sam Putina da nam pomogne oko Kosova
N1 Info 09.05.2018
Nisam istupao na način da bilo kome pretimo nego sam predsednika Rusije Vladimira Putina zamolio da nam Rusija kao jedna od najmoćnijih svetskih sila pomogne u Ujedinjenim nacijama i drugim organima u rešenju kosovsko-metohijskog problema, izjavio je… »
Vučić: Bez ruske saglasnosti nemoguće rješenje za Kosovo
Al Jazeera 09.05.2018
"Rusija će veoma aktivno pratiti razgovore o Kosovu", rekao je predsjednik Srbije. Rješenje za Kosovo u UN-u ovisit će o stavu Rusije, poručio je iz Moskve srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poslije sinoćnjeg razgovora s ruskim šefom države… »
Putin stiže u Srbiju do kraja godine
Večernje novosti 08.05.2018
Predsednik Srbije danas u Moskvi razgovarao sa prvim čovekom Rusije, na stolu važne teme - južna srpska pokrajina, unapređenje ekonomske i vojne saradnje, kao i strategija za međunarodnu arenu. MOSKVA OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA „NOVOSTI“ NEĆEMO… »
Vučić: Podrška Putina nezaboravna
Danas 08.05.2018
Spski narod nikad neće zaboraviti podršku Vladimira Putina 2015. godIne, kada je rekao da nismo genocidni, i potom je puno puta pomagao da sačuvamo naš teritorijalni integritet i suverenitet, izjavio je u utorak uveče predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »

N1 sa studentima: Plan da se kolone iz više gradova spoje i svi zajedno u petak uveče uđu u Beograd
N1 Info pre 6 satijoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena
Blic pre 30 minutajoš 52 povezane