Повезане вести

Вучић: Русија ће пратити дијалог и реаговати по питању Косова

Вучић: Русија ће пратити дијалог и реаговати по питању Косова

Вести онлине 09.05.2018
Русија ће недвосмислено и јасно изнети своје ставове по питању Косова и Метохије, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Он је нагласио да је без руске сагласности у УН немогуће постићи било какво решење. - Русија ће… »
Вучић: Тражио сам од Путина помоћ у вези са Косовом

Вучић: Тражио сам од Путина помоћ у вези са Косовом

Радио 021 09.05.2018
"Нисам иступао на начин да било коме претимо него сам председника Русије Владимира Путина замолио да нам Русија као једна од најмоћнијих светских сила помогне у Уједињеним нацијама и другим органима у решењу… »
Вучић: Без Русије нема решења за Косово

Вучић: Без Русије нема решења за Косово

Данас 09.05.2018
Нисам иступао на начин да било коме претимо него сам председника Русије Владимира Путина замолио да нам Русија као једна од најмоћнијих светских сила помогне у Уједињеним нацијама и другим органима у решењу косовско-метохијског… »
Вучић: Без руске сагласности немогуће рјешење за Косово

Вучић: Без руске сагласности немогуће рјешење за Косово

Ал Јазеера 09.05.2018
"Русија ће веома активно пратити разговоре о Косову", рекао је предсједник Србије. Рјешење за Косово у УН-у овисит ће о ставу Русије, поручио је из Москве србијански предсједник Александар Вучић послије синоћњег разговора с… »
Вучић: Замолио сам Путина да нам помогне око Косова

Вучић: Замолио сам Путина да нам помогне око Косова

Н1 Инфо 09.05.2018
Нисам иступао на начин да било коме претимо него сам председника Русије Владимира Путина замолио да нам Русија као једна од најмоћнијих светских сила помогне у Уједињеним нацијама и другим органима у решењу косовско-метохијског… »
Путин стиже у Србију до краја године

Путин стиже у Србију до краја године

Вечерње новости 08.05.2018
Председник Србије данас у Москви разговарао са првим човеком Русије, на столу важне теме - јужна српска покрајина, унапређење економске и војне сарадње, као и стратегија за међународну арену. МОСКВА ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА… »
Вучић: Подршка Путина незаборавна

Вучић: Подршка Путина незаборавна

Данас 08.05.2018
Спски народ никад неће заборавити подршку Владимира Путина 2015. годИне, када је рекао да нисмо геноцидни, и потом је пуно пута помагао да сачувамо наш територијални интегритет и суверенитет, изјавио је у уторак увече председник… »

Вести дана »