Повезане вести

Конституисана Скупштина, бурна прва седница новог сазива

Конституисана Скупштина, бурна прва седница новог сазива

Дневник 09.05.2018
БЕОГРАД: Избором председника Скупштине града, његовог заменика, секретар и заменика секретара, као и потврђивањем мандата новим одборницима, данас је конституисан нови сазив парламента, а седницу је обележио политички окршај… »
Анђелковић: Биће бурно, Београд је опозицији одскочна даска

Анђелковић: Биће бурно, Београд је опозицији одскочна даска

Н1 Инфо 09.05.2018
Аналитичар Драгомир Анђелковић очекује да ће седнице у новом сазиву Скупштине града Београда бити бурне, јер опозиција у градском парламенту тренутно није заступљена на републичком нивоу. Каже и да се о имену новог… »
Мали: Ко ће бити градоначелник одлучиће СНС и Вучић

Мали: Ко ће бити градоначелник одлучиће СНС и Вучић

Данас 09.05.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да било ко од одборника ко је на листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ заслужује и може да води Град Београд. Он је рекао да ће о томе ко ће бити градоначелник… »
Мали: Не знам ко ће бити градоначелник, Ђилас тренутно важнија тема

Мали: Не знам ко ће бити градоначелник, Ђилас тренутно важнија тема

РТС 09.05.2018
Градоначелник Београда Синиша Мали тешко је одолевао питањима новинара да ли ће бити нови министар финансија, након што је Душан Вујовић поднео оставку, истакавши да је од тога важнија тема бахато и неваспитано понашање Драгана… »
Мали: Свако са листе Зато што волим Београд може бити изабран за градоначелник

Мали: Свако са листе Зато што волим Београд може бити изабран за градоначелник

Нови магазин 09.05.2018
Одлазећи градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да свако од одборника са листе "Александар Вучић - зато што волим Београд" може бити изабран за градоначелника главног града Србије. "Не знам у овом тренутку да ли ме и… »
Мали и Весић: Ђиласов покушај опструкције рада парламента

Мали и Весић: Ђиласов покушај опструкције рада парламента

РТС 09.05.2018
Градоначелник Синиша Мали и градски менаџер Горан Весић, иначе одборници у новом сазиву скупштине, изјавили су да је Драган Ђилас покушао да опструише конситутисање градског парламента, избор председника Скупштине и спровођење… »

Вести дана »