Povezane vesti

Sloba prišao Luni, postavio joj pitanje u vezi sa Kijom, pa joj poručio: Pazi s kim pričaš! (video)

Sloba prišao Luni, postavio joj pitanje u vezi sa Kijom, pa joj poručio: Pazi s kim pričaš! (video)

Telegraf 09.05.2018
Nakon što je Luna pričala sa Milanom, Sloba i ona imali su kratak razgovor Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sloba je prišao Luni kako bi joj postavio jedno pitanje, a ticalo se, naravno, novonastale situacije u Beloj kući koja i te kako ima… »
Ja noću spavam mirno, to što oni rade - njima na obraz! Luna i Milan žešće izogovarali Kiju i Slobu, pa skovali osvetnički…

Ja noću spavam mirno, to što oni rade - njima na obraz! Luna i Milan žešće izogovarali Kiju i Slobu, pa skovali osvetnički…

Telegraf 09.05.2018
- On kad je s tobom on tebe voli, kad je s njom nju voli - rekao je Milan Luni Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani i Milan Milošević osamili su se u ekonomskom dvorištu da bi popričali o Slobi i Kiji, budući da su oboje uvereni… »
Napravila si istu grešku, ništa nisi naučila! Anđelo izribao Teodoru zbog pomirenja sa Lunom (VIDEO)

Napravila si istu grešku, ništa nisi naučila! Anđelo izribao Teodoru zbog pomirenja sa Lunom (VIDEO)

Telegraf 09.05.2018
Teodora i Luna su bile dobre drugarice, ali iz više razloga, potpuno su prekinule prijateljstvo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su razgovarali o prijateljima, a onda su se dotakli i Teodorine bivše… »
Kija saznala šta je Luna pričala o njoj, odletela kod Slobe, izbila žestoka svađa! (foto)

Kija saznala šta je Luna pričala o njoj, odletela kod Slobe, izbila žestoka svađa! (foto)

Telegraf 09.05.2018
Kija nije želela da ignoriše Luninu priču od prethodne noći Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar saznala je danas da je Luna Đogani prošle noći ukućani ispričala kako ona zna mnoge stvari o Kiji, ali da ne može da priča o tome, te… »
Mina ispričala Đeksonu jeziv san koji se tiče njene porodice, a onda joj je on otkrio šokantne detalje o očevoj smrti! (VIDEO)…

Mina ispričala Đeksonu jeziv san koji se tiče njene porodice, a onda joj je on otkrio šokantne detalje o očevoj smrti! (VIDEO)…

Telegraf 09.05.2018
- To mi je najgora noćna mora u poslenjih nekoliko dana - zaključila je Mina nakon što mu je ispričala svoj san Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Mina Vrbaški prošle noći nakon žurke iskoristila je priliku da proćaska sa Nemanjom Đerićem… »
Žestoka svađa u 4 ujutru! Luna dovela Slobu do ludila, on pobesneo pa joj odbrusio: "Ti mene uopšte ne poznaješ!" (video)

Žestoka svađa u 4 ujutru! Luna dovela Slobu do ludila, on pobesneo pa joj odbrusio: "Ti mene uopšte ne poznaješ!" (video)

Telegraf 09.05.2018
- Ljudi idu za mnom i komentarišu da sam poludeo - izjavio je Sloba Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. U poslednjih nekoliko dana Slobodan Radanović pokušava da se skloni od svih, a njegovo ponašanje svi zadrugari tumače na različite načine… »
Pobedila si, a publika ti je vikala "Uaaa!"... Sloba priznao da mu nije jasno kako je Luna odnela pobedu na Zadrugoviziji…

Pobedila si, a publika ti je vikala "Uaaa!"... Sloba priznao da mu nije jasno kako je Luna odnela pobedu na Zadrugoviziji…

Telegraf 09.05.2018
- Publika ti je zviždala i vikala "Uaaaa!" a pobedila si glasovima publike. Meni tu ništa nije jasno! - rekao je Sloba Luni Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Nakon što su napustili Zadrugoviziju 3 Luna Đogani i Slobodan Radanović nisu… »
Luna tokom žurke plakala zbog Slobe, pa otkrila šta joj je rekao da li voli Kiju! (VIDEO)

Luna tokom žurke plakala zbog Slobe, pa otkrila šta joj je rekao da li voli Kiju! (VIDEO)

Telegraf 09.05.2018
- Meni samo nije jasno kako tako preko noći možeš da postaneš ravnodušan. Mene boli, zato što sam se ja borila za ovo - rekla je Luna kroz suze Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Situacija između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kije Kockar… »

Vesti dana »