Povezane vesti
Horor kod požarevca! Određen mu pritvor do 30 dana: Šutirao trudnu ženu, pa se branio ćutanjem!
Kurir 09.05.2018
Nenad Bondarenko saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, ali se, kako saznajemo, na saslušanju branio ćutanjem. Njemu je na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana. Podsetimo, on je uhapšen u nedelju dok je bio na slavi kod komšije… »
Pretužna ispovest majke koja je trudna šutirana u stomak: Skočio je na mene i zverski me tukao, odmah sam prokrvarila
Press 09.05.2018
Nenad me je šutirao i udarao pesnicama u stomak. Mnogo me je bolelo, prokrvarila sam - rekla je na saslušanju Tanja M. (38) iz sela Beranje kod Požarevca, koju je pijan brutalno pretukao nevenčani suprug Nenad Bondarenko (42) zvani Munđa, nakon čega je… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 48 povezanih

Premijer Đuro Macut prisustvuje obeležavanju 30. godišnjice “Oluje”
Serbian News Media pre 10 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 22 povezane

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih