Povezane vesti

Sramna odbrana ubice majke troje dece: Pao mi je mrak na oči, ne sećam se da sam potegao nož!

Sramna odbrana ubice majke troje dece: Pao mi je mrak na oči, ne sećam se da sam potegao nož!

Kurir 09.05.2018
Ivanu Radovanoviću (35) iz Kosjerića, koji je u noći između 6. i 7. maja krvnički zaklao vanbračnu suprugu Jelenu Grbić (38), danas je određen pritvor do 30 dana. Kako "Kurir" saznaje, ubica tokom saslušanja nije negirao zločin, već se pravdao… »
Sahranjena žrtva u Kosjeriću Ubijena Jelena pala na sina

Sahranjena žrtva u Kosjeriću Ubijena Jelena pala na sina

Večernje novosti 08.05.2018
Na groblju u Kosjeriću sahranjena majka troje dece koju je nožem usmrtio nevenčani suprug Ivan Radovanović. Pored majčinog kovčega nemo stajali Dejan (17) i Darko (13). Najmlađi David (3), u šoku posle zločina, ostao je kod komšija. JELENA… »
Stravični detalji ubistva u kosjeriću: Pijani monstrum provalio u kuću, pa zaklao majku dok su deca spavala

Stravični detalji ubistva u kosjeriću: Pijani monstrum provalio u kuću, pa zaklao majku dok su deca spavala

Blic 08.05.2018
Jelenu Grbić (38) ubio je, prerezavši joj vrat, nevenčani suprug Ivan Radovanović (35). Zbog nasilja nad nesrećnom ženom robijao je devet meseci, izašao i ponovo je istukao i na kraju ubio dok je čekao da ode u zatvor. - Znali smo da je naopak i… »

Vesti dana »