Povezane vesti
UBICA MAJKE TROJE DECE: „Pao mi je mrak na oči, ne sećam se da sam potegao nož“
Užice oglasna tabla 09.05.2018
Ivanu Radovanoviću (35) iz Kosjerića, koji je u noći između 6. i 7. maja krvnički zaklao vanbračnu suprugu Jelenu Grbić (38), danas je određen pritvor do 30 dana.Kako „Kurir“ saznaje, ubica tokom saslušanja nije negirao zločin, već se pravdao da se… »
Monstrum iz Kosjerića preklao ženu pred decom, a sad se vadi na ludilo: Pao mi je mrak na oči, ne sećam se ničega
Telegraf 09.05.2018
Sada slede veštačanja između kojih će biti i psihijatrijsko. Pronađen je i nož kojim je preklao svoju žrtvu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Ivanu Radovanoviću (37) iz Kosjerića, koji je u noći između nedelje i ponedeljka ubio svoju… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 19 minutajoš 29 povezanih

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 33 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinci napali Rusiju: Pogođeni Voronjež i Soči, gori velika rafinerija (video)
Pravda pre 48 minutajoš 10 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Pravda pre 34 minutajoš 10 povezanih