Povezane vesti
Čuveni naučnik (104) će danas obaviti eutanaziju: Poslednji put otpevao "Odu radosti" i otkrio kako se oseća (foto) (video)
Telegraf 10.05.2018
Gudal nije bolestan, ali naglašava kako je sve slabiji i sve više u nemogućnosti da živi kako je nekad živeo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Zanimljivosti. Australijski naučnik Dejvid Gudal, koji je odlučio da u Švajcarskoj, uz medicinsku… »
VIDEO: Naučnik star 104 godine eutanaziran uz Odu radosti
Radio 021 10.05.2018
Australijski naučnik Dejvid Gudal danas je, u 104. godini, umro pomoću eutanazije u Švajcarskoj. On je pre nekoliko dana proslavio 104. rođendan i jedina želja mu je bila da umre. "U poslednje vreme mi nije bilo ugodno da živim. Drago mi je što sam… »
Preminuo naučnik (104) koji se godinama borio za svoju smrt (foto) (video)
Telegraf 10.05.2018
Kako je ranije ispričao za CNN, pre pet ili 10 godina, prestao je da uživa u životu, delom zbog slabije pokretljivosti, ali delom i zbog sve slabijeg vida Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Naučnik Dejvid Gudal (104) iz Australije koji je u… »
Vesti dana »
16 mrtvih u požaru, više od 10.000 objekata uništeno: Vatra i dalje guta Los Anđeles, skoro 30 osoba uhapšeno zbog pljački
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Novi protest studenata u Beogradu: 'Dođite da odbranimo Ustav'
BBC News pre 26 minutajoš 9 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao najnovije upozorenje! U ovom delu Srbije pašće 15 cm novog snega, popaljeni meteoalarmi: Vreme je opasno
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
“Sankcije NIS-u neće ništa promeniti za građane, imamo rezervi”
Vesti online pre 32 minutajoš 8 povezanih