Povezane vesti
Lazović: Šamar u lice javnosti
Danas 10.05.2018
Ako Siniša Mali dođe na mesto ministra finansija to je „šamar u lice javnosti“, izjavio je danas aktivista inicijative Ne davimo Beograd Radomir Lazović, povodom najavljene rekonstrukcije Vlade. Za to što je šef smene policije priznao krivicu za… »
Lazović: Ako Mali dođe na mesto ministra finansija - to će biti šamar u lice javnosti
Nova ekonomija 10.05.2018
Aktivista inicijative Ne davimo Beograd Radomir Lazović, govoreći o najavljenoj rekonstrukciji Vlade, rekao je u Novom danu da inicijativu najviše interesuje sudbina Siniše Malog, dodajući da "ako on dođe na mesto ministra finansija, to je veliki problem… »
Lazović: Mali kao ministar finansija - šamar u lice javnosti
N1 Info 10.05.2018
Aktivista inicijative Ne davimo Beograd Radomir Lazović, govoreći o najavljenoj rekonstrukciji Vlade, rekao je u Novom danu da inicijativu najviše interesuje sudbina Siniše Malog, dodajući da "ako on dođe na mesto ministra finansija, to je veliki problem… »
Vesti dana »
Pijan uzeo sekiru i pretio ženi smrću! Horor u Zemunu: Nasilnik pretukao suprugu pa dohvatio oruđe iz garaže, tužilaštvo traži pritvor!
Kurir pre 55 minutajoš 31 povezana
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 4 satijoš 126 povezanih
Alpac Capital preuzeo upravljanje medijima u Srbiji pre dozvole regulatora
Naslovi.ai pre 2 satajoš 33 povezane