Povezane vesti

Zorica Marković pitala Kiju da li Sloba ima emocija prema njoj, evo šta joj je Kristina odgovorila (video)

Zorica Marković pitala Kiju da li Sloba ima emocija prema njoj, evo šta joj je Kristina odgovorila (video)

Telegraf 10.05.2018
Kijin odgovor bio je prilično jasan Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Zorica Marković pravila je društvo u pabu Kiji Kockar. Nju je interesovalo da li Sloba gaji neke emocije prema Kristini. - Je l' ti stvarno misliš da on ima emocija… »
Ja sa ovim dečkom više neću razgovarati: Luna otkrila da li još uvek voli Slobu, a onda je pomenula i Kiju (video)

Ja sa ovim dečkom više neću razgovarati: Luna otkrila da li još uvek voli Slobu, a onda je pomenula i Kiju (video)

Telegraf 10.05.2018
Luna se osvrnula na njen odnos sa Slobom Radanovićem Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Luna Đogani ponovo je pričala o svom dečku Slobi Radanović, tačnije o njihovom odnosu. Ujedno, u svom izlaganju pomenula je Kiju Kockar. Prvo je… »
Kija pričala o pomirenju sa Slobom, on se umešao i pomenuo Andriju, za njim uskočila i Luna, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Kija pričala o pomirenju sa Slobom, on se umešao i pomenuo Andriju, za njim uskočila i Luna, pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Telegraf 10.05.2018
U razgovor Slobe i Kije umešali su se i zadrugari, koji su ih "bockali" ironičnim komentarima Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Jedno od pitanja gledalaca prošle noći je bilo upućeno Kiji Kockar, a tiče se njenog potencijalnog pomirenja… »
Ne se*i, bre, ku*vetino jedna! Zorica Marković poludela kad joj je Luna rekla da laže, pa joj u 3 rečenice sasula sve u…

Ne se*i, bre, ku*vetino jedna! Zorica Marković poludela kad joj je Luna rekla da laže, pa joj u 3 rečenice sasula sve u…

Telegraf 10.05.2018
Zorica je sve vreme smirivala situaciju dok se sa Lunom raspravljala oko Slobe, ali više nije mogla, pa je u jednom momentu svašta izustila Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Sinoć se potegla žučna rasprava oko trougla Kija-Sloba-Luna i… »
Kiju pitali da li se ljubila sa Slobom u hotelu, svi gledali u nju i čekali šta će da kaže, ona se samo nasmejala i…

Kiju pitali da li se ljubila sa Slobom u hotelu, svi gledali u nju i čekali šta će da kaže, ona se samo nasmejala i…

Telegraf 10.05.2018
Kristina Kija Kockar dobila je konkretno pitanje u vezi sa Slobom, a sve oči zadrugara bile su uperene u nju čekajući odgovor Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Odnos između Kije i Slobe, kao i između Slobe i Lune, a na kraju i Lune i… »
Svi u šoku! Mina otkrila kako ju je Đekson mazio ispod pokrivača, a ovakvu Andrijaninu reakciju niko nije očekivao! (video)

Svi u šoku! Mina otkrila kako ju je Đekson mazio ispod pokrivača, a ovakvu Andrijaninu reakciju niko nije očekivao! (video)

Telegraf 10.05.2018
- Ja sam se ušunjala u krevet, zagrlila sam ga, posle nekoliko minuta počeli smo da se mazimo - ispričala je Mina detalje akcije sa Đeksonom koje se on ne seća Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Mina Vrbaški na sve načine pokušava da… »
Šta sam ja sebi dozvolila... Poniženje veka! Luna u suzama, pokajala se zbog svega što je imala sa Slobom! (video)

Šta sam ja sebi dozvolila... Poniženje veka! Luna u suzama, pokajala se zbog svega što je imala sa Slobom! (video)

Telegraf 10.05.2018
Đoganijeva je bila besna na sebe, nije više mogla da se suzdrži, pa se izdvojila od ostalih i tiho plakala Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći Luna Đogani je pred svim zadrugarima rekla da je njena veza sa Slobom Radanovićem… »
Oči u oči! Kiju i Lunu pitali zašto su opsednute jedna drugom, evo kako su obe reagovale kada su ustale! (video)

Oči u oči! Kiju i Lunu pitali zašto su opsednute jedna drugom, evo kako su obe reagovale kada su ustale! (video)

Telegraf 10.05.2018
Pitanja gledalaca bila su više nego škakljiva, a glavna tema bio je trougao Kija-Sloba-Luna Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Glavna tema sinoćnih pitanja gledalaca bio je ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna, a novonastali odnosi u ovoj… »
Trudna Miljana zapomagala od bolova u stomaku, zadrugari prebledeli od straha, odmah zvali pomoć! (video)

Trudna Miljana zapomagala od bolova u stomaku, zadrugari prebledeli od straha, odmah zvali pomoć! (video)

Telegraf 10.05.2018
- Pogledaj, suze mi idu od bolova! Mnogo me boli, kao da me neko nožem ubode! - vikala je Miljana Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći trudna Miljana Kulić je imala jake bolove u stomaku, pa je kukala i zapomagala na sav glas, a… »
Puna si mržnje! Sloba i Luna se raspravljali pred svima, ona mu odbrusila, a onda je Lepi Mića pomenuo Kiju i zapušio im…

Puna si mržnje! Sloba i Luna se raspravljali pred svima, ona mu odbrusila, a onda je Lepi Mića pomenuo Kiju i zapušio im…

Telegraf 10.05.2018
Luna i Sloba počeli su da se raspravljaju čim su počela pitanja gledalaca Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Odnos između Slobe i Lune sve je napetiji, a zadrugari su sve uvereniji u to da je ljubavni trougao ustvari stvar "ranijeg… »

Vesti dana »