Повезане вести

Жоц и сан о титули у Београду

Жоц и сан о титули у Београду

Моззарт спорт 10.05.2018
То би се памтило. Жељко Обрадовић и његов Фенербахче стижу у Београд по нову европску титулу! То је сан који најтрофејнији европски стручњак жели да претвори у најлепшу јаву наредне седмице, када почиње завршни турнир… »
Обрадовић: "Фајнал-фор у мојој земљи је нешто специјално за мене"

Обрадовић: "Фајнал-фор у мојој земљи је нешто специјално за мене"

Спортске.нет 10.05.2018
Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић рекао је данас да је предстојећи завршни турнир Евролиге у Србији има посебан значај за њега. Завршни турнир Евролиге на програму је од 18. до 20. маја у београдској "Штарк Арени"… »
Жељко Обрадовић: Фајнал фор у мојој земљи је за мене нешто посебно

Жељко Обрадовић: Фајнал фор у мојој земљи је за мене нешто посебно

Хот спорт 10.05.2018
Ово није први Фајнал фор на којем ће учествовати српски стручњак, али је свакако посебан. Јер је први на којем ће екипу предводити у својој земљи. Жељко Обрадовић је са Фенербахчеом изборио пласман на завршно такмичење, што… »
Жоц на Фајнал фору у Београду: Нешто специјално

Жоц на Фајнал фору у Београду: Нешто специјално

Мондо 10.05.2018
"Фајнал-фор у мојој земљи је нешто специјално за мене", рекао је Обрадовић за Јурохупс. Жељко Обрадовић у тренерској каријери има девет титула првака Европе. Последњу је освојио прошле сезоне, када је Фенербахчеу омогућио… »
Обрадовић: Турнир у Београду ће бити посебан

Обрадовић: Турнир у Београду ће бити посебан

Н1 Инфо 10.05.2018
На прагу новог историјског успеха је Жељко Обрадовић, а могао би да га оствари 'код куће', на финалном турниру Евролиге у Београду. Српски стручњак би тријумфом у Београду освојио 10. титулу у Евролиги, чиме би имао једну више… »

Вести дана »