Povezane vesti

Žoc i san o tituli u Beogradu

Žoc i san o tituli u Beogradu

Mozzart sport 10.05.2018
To bi se pamtilo. Željko Obradović i njegov Fenerbahče stižu u Beograd po novu evropsku titulu! To je san koji najtrofejniji evropski stručnjak želi da pretvori u najlepšu javu naredne sedmice, kada počinje završni turnir Evrolige (18-20)… »
Obradović: "Fajnal-for u mojoj zemlji je nešto specijalno za mene"

Obradović: "Fajnal-for u mojoj zemlji je nešto specijalno za mene"

Sportske.net 10.05.2018
Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je danas da je predstojeći završni turnir Evrolige u Srbiji ima poseban značaj za njega. Završni turnir Evrolige na programu je od 18. do 20. maja u beogradskoj "Štark Areni". "Fajnal-for u… »
Željko Obradović: Fajnal for u mojoj zemlji je za mene nešto posebno

Željko Obradović: Fajnal for u mojoj zemlji je za mene nešto posebno

Hot sport 10.05.2018
Ovo nije prvi Fajnal for na kojem će učestvovati srpski stručnjak, ali je svakako poseban. Jer je prvi na kojem će ekipu predvoditi u svojoj zemlji. Željko Obradović je sa Fenerbahčeom izborio plasman na završno takmičenje, što je u potpunosti… »
Obradović: Turnir u Beogradu će biti poseban

Obradović: Turnir u Beogradu će biti poseban

N1 Info 10.05.2018
Na pragu novog istorijskog uspeha je Željko Obradović, a mogao bi da ga ostvari 'kod kuće', na finalnom turniru Evrolige u Beogradu. Srpski stručnjak bi trijumfom u Beogradu osvojio 10. titulu u Evroligi, čime bi imao jednu više od Real Madrida… »
Žoc na Fajnal foru u Beogradu: Nešto specijalno

Žoc na Fajnal foru u Beogradu: Nešto specijalno

Mondo 10.05.2018
"Fajnal-for u mojoj zemlji je nešto specijalno za mene", rekao je Obradović za Jurohups. Željko Obradović u trenerskoj karijeri ima devet titula prvaka Evrope. Poslednju je osvojio prošle sezone, kada je Fenerbahčeu omogućio najveći uspeh u… »

Vesti dana »