Povezane vesti
"Vreme je da se završi istraga Rusije"
Glas Amerike 10.05.2018
Potpredsednik SAD Majk Pens rekao je u četvrtak da je vreme da specijalni tužilac Robert Maler okonča krivičnu istragu o mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. i o tome da li je predsednik Donald Tramp ometao pravdu pokušajima da je… »
Majk Pens: Vreme je da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD
Nova ekonomija 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD 2016. godine. U interesu naše zemlje, mislim da je vreme da se to završi", rekao je Pens za televiziju… »
"Vreme je da se istraga završi": Pens pozavao Mjulera da okonča rad o mešanju Rusije
Blic 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni savetnik Robert Maler zaključi istragu o navodnom ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine. - Radi intersa zemlje, ja mislim da je vreme da se (istaga) okonča - rekao je Pens… »
Pens bi da stavi tačku na lov na veštice: Vreme je da se istraga o navodnoj ruskoj vezi završi (video)
Kurir 10.05.2018
VAŠINGTON- Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni savetnik Robert MIler zaključi istragu o navodnom ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine. PENCE on MUELLER investigation: “In the interest of the country, I… »
Pens: Vreme je da Muler završi istragu
Novi magazin 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD 2016. godine. "U interesu naše zemlje, mislim da je vreme da se to završi", rekao je Pens za televiziju… »
Pens: Vreme je da Muler završi istragu
N1 Info 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD 2016. godine. "U interesu naše zemlje, mislim da je vreme da se to završi", rekao je Pens za televiziju… »
Vesti dana »
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana