Povezane vesti
"Vreme je da se završi istraga Rusije"
Glas Amerike 10.05.2018
Potpredsednik SAD Majk Pens rekao je u četvrtak da je vreme da specijalni tužilac Robert Maler okonča krivičnu istragu o mešanju Rusije u američke predsedničke izbore 2016. i o tome da li je predsednik Donald Tramp ometao pravdu pokušajima da je… »
Majk Pens: Vreme je da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD
Nova ekonomija 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD 2016. godine. U interesu naše zemlje, mislim da je vreme da se to završi", rekao je Pens za televiziju… »
"Vreme je da se istraga završi": Pens pozavao Mjulera da okonča rad o mešanju Rusije
Blic 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni savetnik Robert Maler zaključi istragu o navodnom ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine. - Radi intersa zemlje, ja mislim da je vreme da se (istaga) okonča - rekao je Pens… »
Pens bi da stavi tačku na lov na veštice: Vreme je da se istraga o navodnoj ruskoj vezi završi (video)
Kurir 10.05.2018
VAŠINGTON- Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni savetnik Robert MIler zaključi istragu o navodnom ruskom mešanju u američke izbore 2016. godine. PENCE on MUELLER investigation: “In the interest of the country, I… »
Pens: Vreme je da Muler završi istragu
N1 Info 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD 2016. godine. "U interesu naše zemlje, mislim da je vreme da se to završi", rekao je Pens za televiziju… »
Pens: Vreme je da Muler završi istragu
Novi magazin 10.05.2018
Američki potpredsednik Majk Pens izjavio je da je vreme da specijalni istražitelj Robert Muler završi istragu o ruskom mešanju u izbore u SAD 2016. godine. "U interesu naše zemlje, mislim da je vreme da se to završi", rekao je Pens za televiziju… »
Vesti dana »

Karol Nawrocki tijesno je izabran za novog predsjednika Poljske
SEEbiz pre 28 minutajoš 19 povezanih

Spremite se, stiže nam prvi toplotni talas! Rhmz upalio meteo alarm u celoj Srbiji, detaljna prognoza za tropske dane
Kurir pre 48 minutajoš 13 povezanih

Uživo eksplozija kod ruskih nuklearnih podmornica Krenuli napadi na Kursk
Alo pre 33 minutajoš 14 povezanih

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 5 satijoš 10 povezanih

Stravičan iskaz svedoka napada u Koloradu: "Izgledalo je kao da im se koža topi sa tela"
Telegraf pre 43 minutajoš 11 povezanih