Povezane vesti
Donacija od 50.000 evra iz Kuvajta, Bahreina, Katara i Sudijske Arabije
Nova ekonomija 10.05.2018
Svoju podršku programu Rani razvoj deteta, koji UNICEF sprovodi na teritoriji Srbije, kompanija VODAVODA je dodatno ojačala uključivanjem svojih partnera za zemlje Zaliva (Kuvajt, Bahrein, Katar, Saudijska Arabija) koji su donirali 50,000 dolara za… »
Donacija od 50.000 dolara za bolji život dece u Srbiji
Vesti online 10.05.2018
Svoju podršku programu Rani razvoj deteta, koji UNICEF sprovodi na teritoriji Srbije, kompanija Voda voda je dodatno ojačala uključivanjem svojih partnera za zemlje Zaliva (Kuvajt, Bahrein, Katar, Saudijska Arabija) koji su donirali 50.000 dolara za… »
Kompanije iz Kuvajta, Katara, Bahreina i Saudijske Arabije donirale 50.000 dolara za decu Srbije
Blic 10.05.2018
Kompanije iz Kuvajta, Katara, Bahreina, Saudijske Arabije donirali 50.000 dolara za decu Srbije. Ček sa donacijom su Mišelu Sent-Lotu, direktoru UNICEF-a preduzetnici iz ovog regiona uručili prilikom nedavne posete Beogradu. Ova sredstava biće… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 13 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana