Povezane vesti
Đani prvi pozvan na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa živojinovića! Pevač otkrio šta će pokloniti mladencima: Od mene…
Kurir 10.05.2018
Folker Radiša Trajković Đani s velikim nestrpljenjem čeka svadbu o kojoj svi pričaju, kada će pevačica Aleksandra Prijović izgovoriti sudbonosno "da" Filipu Živojinoviću. "Moram se pohvaliti da sam prvi pozvan na svadbu Prije i Filipa", rekao je on, a… »
Đani spremio kovertu!
Mondo 10.05.2018
"Od mene dosta ovoliko, ostalo neka im da Bog," kaže folker pred svadbu koleginice. Narodnjak Radiša Trajković Đani rekao je za domaću štampu da je već spremio kovertu sa poklonom za venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. "Od mene dvesta… »
Vesti dana »

Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv gađao skladišta i lansirne položaje raketa u Iranu
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Haos na Preševu! Srbi zaglavljeni u neviđenoj gužvi, koloni se ne nazire kraj, ako ste se zaputili ka Grčkoj, spremite se: Evo koliko se čeka (foto)
Blic pre 58 minutajoš 14 povezanih

Veliki požar u Dalmaciji kod Omiša: Bura rasplamsava plamen, vatrogasci se bore da spasu kuće
Nova pre 58 minutajoš 22 povezane

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih