Povezane vesti
Đani prvi pozvan na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa živojinovića! Pevač otkrio šta će pokloniti mladencima: Od mene…
Kurir 10.05.2018
Folker Radiša Trajković Đani s velikim nestrpljenjem čeka svadbu o kojoj svi pričaju, kada će pevačica Aleksandra Prijović izgovoriti sudbonosno "da" Filipu Živojinoviću. "Moram se pohvaliti da sam prvi pozvan na svadbu Prije i Filipa", rekao je… »
Đani spremio kovertu!
Mondo 10.05.2018
"Od mene dosta ovoliko, ostalo neka im da Bog," kaže folker pred svadbu koleginice. Narodnjak Radiša Trajković Đani rekao je za domaću štampu da je već spremio kovertu sa poklonom za venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. "Od mene… »
Vesti dana »
(VIDEO) Rektor Madić izašao iz zaključane kancelarije pred studente: Znate kad ću dati ostavku – nikad
N1 Info pre 7 minutajoš 12 povezanih
Čula sam pucanj, a onda je počelo zavijanje, bilo je jezivo: Potresno sećanje Milice na kobno veče u Orašju
Telegraf pre 7 minutajoš 94 povezane
Dačić: Zahtevi studenata ispunjeni, protesti bi trebalo da prestanu ako nisu politički
RTV pre 49 minutajoš 51 povezana
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 32 minutajoš 48 povezanih
Završena blokada Policijske uprave u Novom Sadu; Najavljena nova blokada za sutra (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih