Povezane vesti

Vučić: Strani partneri da uzmu u obzir srpske interese

Vučić: Strani partneri da uzmu u obzir srpske interese

Politika 11.05.2018
Nerešene konflikte ne možemo da uvezemo u EU, Kipar je bio primer, i to ne želimo da se ponovi, istakao je predsednik Odbora Bundestaga za evropske poslove Ginter Krihbaum. Predsednik spoljnopolitičkog odbora nemačkog Bundestaha Ginter Krihbaum… »
Vučić: Za pretnje i ucene nismo spremni; Krihbaum: Srbija ima podršku Nemačke

Vučić: Za pretnje i ucene nismo spremni; Krihbaum: Srbija ima podršku Nemačke

RTV 11.05.2018
BEOGRAD - Kompromis ne može da bude ispunjavanje svih želja albanske strane, a da Srbi moraju da prihvate sve što žele, jer, u protivnom, oni će biti krivi za slom bilo kakvih razgovora i pregovora, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić na… »
Predstavnik Bundestaga u poseti Beogradu Vučić i Krihbaum o putu ka EU: Nemačka je iskreni prijatelj Srbije!

Predstavnik Bundestaga u poseti Beogradu Vučić i Krihbaum o putu ka EU: Nemačka je iskreni prijatelj Srbije!

Kurir 11.05.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Odbora Bundestaga za evropske poslove Ginterom Krihbaumom. "Čini mi se da kao predsednik Srbije imam pravo da kažem da je Krihbaum iskreni prijatelj Srbije i da našem narodu… »
Krihbaum ne donosi nove poruke Srbiji

Krihbaum ne donosi nove poruke Srbiji

Danas 11.05.2018
Predstavnik Bundestaga u dvodnevnoj poseti Beogradu Predsednik Odbora za evropske poslove Bundestaga Ginter Krihbaum boraviće danas i sutra u poseti Beogradu, tokom koje će se susresti sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom… »
Aleksandar Vučić: S nama nema razgovora jezikom ucena i pretnji!

Aleksandar Vučić: S nama nema razgovora jezikom ucena i pretnji!

Kurir 11.05.2018
Podrška Sve dok je na snazi Rezolucija SB UN 1244, jednostrano proglašena kosovska nezavisnost je nezakonita, Srbiji je mesto u EU, a Beograd će od Kipra imati punu podršku i pomoć u tom procesu, rekao Nikos Anastasijades. Predsednik Srbije… »
Moskva čuva leđa Srbiji

Moskva čuva leđa Srbiji

Vesti online 11.05.2018
"Nisam istupao na način da bilo kome pretimo nego sam predsednika Rusije Vladimira Putina zamolio da nam Rusija, kao jedna od najmoćnijih svetskih sila, pomogne u Ujedinjenim nacijama u rešavanju kosovsko-metohijskog problema. Bez bilo kakve ruske… »

Vesti dana »