Повезане вести

Вучић: Страни партнери да узму у обзир српске интересе

Вучић: Страни партнери да узму у обзир српске интересе

Политика 11.05.2018
Нерешене конфликте не можемо да увеземо у ЕУ, Кипар је био пример, и то не желимо да се понови, истакао је председник Одбора Бундестага за европске послове Гинтер Крихбаум. Председник спољнополитичког одбора немачког Бундестаха… »
Вучић: За претње и уцене нисмо спремни; Крихбаум: Србија има подршку Немачке

Вучић: За претње и уцене нисмо спремни; Крихбаум: Србија има подршку Немачке

РТВ 11.05.2018
БЕОГРАД - Компромис не може да буде испуњавање свих жеља албанске стране, а да Срби морају да прихвате све што желе, јер, у противном, они ће бити криви за слом било каквих разговора и преговора, рекао је данас председник… »
Представник Бундестага у посети Београду Вучић и Крихбаум о путу ка ЕУ: Немачка је искрени пријатељ Србије!

Представник Бундестага у посети Београду Вучић и Крихбаум о путу ка ЕУ: Немачка је искрени пријатељ Србије!

Курир 11.05.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Одбора Бундестага за европске послове Гинтером Крихбаумом. "Чини ми се да као председник Србије имам право да кажем да је Крихбаум искрени пријатељ… »
Крихбаум не доноси нове поруке Србији

Крихбаум не доноси нове поруке Србији

Данас 11.05.2018
Представник Бундестага у дводневној посети Београду Председник Одбора за европске послове Бундестага Гинтер Крихбаум боравиће данас и сутра у посети Београду, током које ће се сусрести са председником државе Александром Вучићем и… »
Александар Вучић: С нама нема разговора језиком уцена и претњи!

Александар Вучић: С нама нема разговора језиком уцена и претњи!

Курир 11.05.2018
Подршка Све док је на снази Резолуција СБ УН 1244, једнострано проглашена косовска независност је незаконита, Србији је место у ЕУ, а Београд ће од Кипра имати пуну подршку и помоћ у том процесу, рекао Никос Анастасијадес… »
Москва чува леђа Србији

Москва чува леђа Србији

Вести онлине 11.05.2018
"Нисам иступао на начин да било коме претимо него сам председника Русије Владимира Путина замолио да нам Русија, као једна од најмоћнијих светских сила, помогне у Уједињеним нацијама у решавању косовско-метохијског проблема… »

Вести дана »