Povezane vesti
Oslikavanje murala Mihajla Pupina pri kraju
Dnevnik 11.05.2018
Oslikavanje murala sa likom Mihajla Pupina na istoimenom bulevaru bliži se kraju, a taj projekat deo je programa manifestacije ''Dani američke kulture u Novom Sadu'' koja se realizuje u saradnji Grada Novog Sada i ambasade SAD. Radove na oslikavanju… »
Mihajlo Pupin dobio mural na bulevaru koji nosi njegovo ime
NoviSad.com 11.05.2018
Novi Sad – Mural posvećen Mihajlu Pupinu oslikan je na zgradi u centru grada, na uglu Ulice Ilije Ognjanovića i bulevara koji nosi ime po ovom naučniku. Autori su Novosađanin Uroš Štrboja i Martališa Martarita i Dister Rondon iz Njujorka. foto: Grad Novi… »
Oslikavanje murala Mihajla Pupina pri kraju
RTV 11.05.2018
NOVI SAD - Oslikavanje murala sa likom Mihajla Pupina na istoimenom bulevaru bliži se kraju, a taj projekat deo je programa manifestacije ''Dani američke kulture u Novom Sadu'' koja se realizuje u saradnji Grada Novog Sada i ambasade SAD. Radove na… »
Novi mural u gradu: Mihajlo Pupin gleda na istoimeni bulevar
Moj Novi Sad 11.05.2018
Oslikavanje murala sa likom Mihajla Pupina na istoimenom bulevaru bliži se kraju, a taj projekat deo je programa manifestacije ''Dani američke kulture u Novom Sadu'' koja se realizuje u saradnji Grada Novog Sada i ambasade SAD. Mural je delo troje… »
Vesti dana »
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 3 satajoš 37 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 8 satijoš 5 povezanih
Jahta potonula kod Dubrovnika: Ljudi zatekli plovilo u plamenu: "Nije bilo nikog unutra"
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Ukrajinski dronovi pogodili hemijsko postrojenje u Rusiji; Britanija presrela tanker "flote iz senke" u Lamanšu
RTS pre 10 minutajoš 24 povezane